Spania, La Llagosta-Barcelona
...avhengig av produkt og modell. 50-200 kg/t. - Enkel og rask bytte av de forskjellige tilbehørene for å jobbe med flere produkter. -Intelligent styring av produksjonen ved hjelp av HMI-panel, oppskriftprogrammering. TRÅDSKJÆRING OG FORMES MED ET STORT VARIETET AV FORMER OG STØRRELSER: For tette eller harde deiger. SVIVEL- OG FASTE DYSE: For semi-tette deiger. PUMPEHODE: For semi-tette eller flytende deiger.
Portefølje (83)
Spania, A Coruña
...Våre empanadas er produsert helt for hånd og med 100 % naturlige ingredienser. Vi lager dem med to forskjellige deiger: tradisjonell deig og butterdeig.
Portefølje (5)
Spania, Catarroja
...Takket være sine 1200 W effekt og 15.000 o/min kan du enkelt piske, blande og elte ingredienser til matlaging (deiger til bakeri, konditori, pizza osv.), piske krem, piske egg, osv. uten problemer. Dobbelt rotasjonsbevegelse, både roterende og orbital. Med 4 forhåndsinnstilte funksjoner, turbo-funksjon og justerbar hastighet. Det er det perfekte tilbehøret for å lage fantastiske deiger med stor...
Spania, La Mata. Toledo
... (optimalt for hardere deiger som er lette å arbeide med, Candeal-brød, churros og fritert deig); “Media Fuerza” mel (for deiger som krever god konsistens og gassretensjon, ideelt for baguetter i mekaniserte prosesser); “Spesial” mel (svært godt for kontrollert fermentering, håndlagde baguetter, butterdeig og rustikk brød); “Gran Fuerza” mel (ideelt for brødform, roscón de reyes, ensaimadas og bakverk av høyeste kvalitet). Vi produserer også fullkornshvetemel og rugmel.
Spania, Pineda De Mar
... hjemlevering av pizza bli født og vokste med det, for deretter å utvide oss til alle muligheter som pizzadeigen gir oss. Vi tror det fortsatt er mye å oppdage i denne verden av ingredienser, deiger, sauser, mozzarellaer og oster av alle slag, kjøttprodukter og hermetikk, gourmetpizzaer, en verden som fortsatt er uoppdaget. Ikke nøl, hos Don Pizza vil et team av personer dedikert til pizzaverdenen sette sin kunnskap i tjeneste for deg.
Spania, L'hospitalet De Llobregat
Intercros ble grunnlagt i 2011 som et resultat av sammenslåingen av fire fagfolk innen frosne deiger som brakte et nytt, innovativt konsept i forhold til de eksisterende kvalitetsstandardene i tradisjonell bakst. I Intercros mener vi at for å oppnå et kvalitetsprodukt, som de vi hadde før, er det nødvendig å gjenoppta prosessene fra gamle dager. Vi har satset på en unik produksjonsprosess i...
Spania, Madrid
«Håndlagde deiger 100% naturlige» Vi legger ned alt vårt engasjement i å produsere hvert enkelt produkt vi tilbyr, med den mest nøye utvalgte råvarene og på en håndverksmessig måte, slik det ble gjort i gamle dager. Dette gjør våre frosne deiger til en delikatesse, som vi tilbyr deg slik at du kan gi dem ditt personlige preg når du dekorerer og baker dem.
Spania, Mataro
Vi er et selskap som spesialiserer seg på design og produksjon av maskiner og linjer for produksjon av HØYHYDRERT BRØD, og har vært spesialister på behandling av hydrerte deiger med lange hevetider i 15 år. De profesjonelle som utgjør selskapet, er et ungt og dynamisk team med bred erfaring innen bakeribransjen. Vi produserer bakeriutstyr som spenner fra mini-maskiner til store anlegg, alltid for produksjon av ciabatta, rustikk brød, galicisk brød, rundstykker, osv.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play