Frankrike, Paris
...Den svarte høna Noirans har arvet fjærkledde bein og en forbedring av gener som gir en generøs produksjon av svært fargerike egg. Noirans har de samme egenskapene som sin forfar, Marans-høna. Den er resultatet av kryssinger mellom en lokal høne og eldre raser, som den har arvet robusthet og fjærdraktens farger fra. En elegant svart og kobberfarget drakt Store sjokoladebrune egg En vennlig høne...
Portefølje (28)
Frankrike, Malataverne
...Butterdeig med emmental og en deig med svarte oliven for å heve smaken. Enda bedre hvis de varmes lett i ovnen i pakken. Ingredienser: hvetemel, smør 29,02%, emmental 7,89%, blanding av svarte oliven 5,48% (svarte oliven 91,2%, salt, rapsolje, syre E330), salt, rapsolje, gjær, aroma, urtemiks med hvitløk og løk, svart pepper, fargestoff E160c. Kan inneholde spor av sesam, soya, hasselnøtt, mandel, egg.
Portefølje (188)
Østerrike, Vienna
...Trøffelolje er en delikat og aromatisk krydderolje. Den er laget med høykvalitets kaldpresset olivenolje fra Primadonna. Trøffelolje er spesielt egnet for å heve smaken på risotto og pasta, carpaccio, eggerøre, ost, potetmos, kremete sauser / lette bundne sauser, eggerøre / stekt egg, bløtkokt egg / posjert egg / onsen egg og skinke. Innhold: 150 til 750 ml Smak: original svart trøffelsmak gjennom naturlige trøffelskiver, med fin oliven smak.
Portefølje (8)
Frankrike, Olivet
...Referanse 3317960007527 En duft av tre, frisk, krydret og behagelig aromatisk. Sorte pepperkorn plukkes grønne, deretter gjennomgår de gjæring i noen dager og tørkes i solen, hvor de rynker seg og blir svarte. Pepper har tradisjonelt vært med på å heve smaken av alle salte retter. Det anbefales å bruke hele korn for å krydre kjøttkraft. For at pepperen ikke skal miste aromaen og gi en bitter smak til retten, er det best å tilsette den mot slutten av tilberedningen. Bruksanvisning: saucer, kjøtt, egg, fyll, paier, grønnsaker...
Portefølje (114)