• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • sliced ham

Resultater for

Sliced ham - Import eksport

  1. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Fra nøyaktig vekt oppskjæring til presis innmating og emballering av pølse, kjøtt og ost: Weber Maschinenbau er en av de ledende systemleverandørene for oppskjæring av applikasjoner, så vel som automatisering og emballering av ferske produkter. Selskapets sentrale mål er å gjøre livet lettere for kunder med fremragende, individuelle løsninger og å gjøre det mulig for dem å betjene systemene sine optimalt gjennom hele livssyklusen. Rundt 1450 ansatte på 22 steder i 18 nasjoner er ansatt i Weber Maschinenbau i dag, og det er deres engasjement og lidenskap som bidrar til den generelle suksessen til Weber Group hver dag. Fra begynnelsen har selskapet vært familieeid og ledes i dag av administrerende direktør Tobias Weber, den eldste sønnen til selskapets grunnlegger Günther Weber.

  2. JAMONES PESÓN

    Spania

    Verified by europages badge

    Selskapet JAMONES PESÓN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skinke bransjen. Det opererer også i spanish ham, cured raw ham, ham export, salami, surprise, raw ham, wholesale of ham, Chorizo, og Iberian chorizo cular bransjene. Det har base i Monroyo (teruel), Spania.

  3. MONICA E GROSSI SPA

    Italia

    Verified by europages badge

    Selskapet MONICA E GROSSI SPA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skinke bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, ham factories, boneless ready to slice ham, ham, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, smoked dry cured ham, raw ham, ham with bones, og parma ham bransjene. Det har base i Langhirano, Italia.

  4. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.