Frankrike, Peyruis
La Maison Manon ble til gjennom møtet mellom René MANON, birøkter, og Louis BELLON, konditor. Slik har det siden forrige århundre blitt forvandlet til glede for alle godterielskere, de vidunderlige produktene fra vårt område. Confiserie-Chocolaterie MANON ligger i Peyruis i Alpes-de-Haute-Provence (04) i hjertet av Val de Durance, mellom Provence og Alpene. 100% håndlaget produksjon Vår sjokolade ...
Portefølje (51)
Frankrike, Talant
DECO RELIEF er spesialisten på utstyr og ingredienser for baking og sjokolade. DECO RELIEF er et merke av profesjonell kvalitet. Våre silikonformer har mange fordeler (fleksibilitet, enkel uttak...). Ved å kombinere formene med fargene og aromaene fra vårt merke, kan du lage tiltalende sukkerarbeid med et bredt spekter av farger og smaker. DECO RELIEF er også en spesialist innen kulinarisk dekor...
Portefølje (192)
Tyskland, Bad Salzuflen
SOLLICH KG tilbyr produkter og maskiner for sjokoladebehandling, energibarproduksjon, praline- og sjokoladeforming, bakervarer og sukkerbehandling. Produksjonsprogrammet til SOLLICH KG spenner i dag fra form-, ekstruderings- og skjæremaskiner, helautomatiske overtrekksanlegg og kjøletunneler, til sjokolade-tempereringsmaskiner og støpeanlegg for konfekt. SOLLICH tilbyr blant annet: - Sjokoladeovertrekksanlegg - Kjølekanaler - Skjæresystemer - Sjokoladepumper - Pralineformingssystemer - Glasurmaskiner - Maskiner for strøing, dekorering, blanding og dosering...
Tyrkia, Istanbul
... fortsetter vi med stor dedikasjon og over 40 ansatte. I omtrent 28 år har vårt selskap vært enestående innen matmaskiner og har tiltrukket seg oppmerksomhet med sine suksesser. Mateks Maskin har et rikt produktspekter, inkludert dumplingsmaskiner, nuddelmaskiner, yufka-linjer, sigarboller-linjer, baklava-linjer, sjokoladeforming og fyllingslinjer, samt alle typer transportører, og produserer spesialbestillinger. For mer informasjon, vennligst besøk mateksmakina.com.