Frankrike, Montelimar
...Provence-spesialitet! Oppdag disse deilige, ristet mandlene, deretter dekket med nougatkrem, melk- og hvit sjokolade. En smakfull og original konfekt laget av din nougatmaker i Montélimar. Referanse: 704001 VEKT (i KG): 0.18 Pakking: 8 MVA: 20.0%...
Portefølje (154)
Frankrike, Saint-Omer
...Spesialitet fra Angers, Quernon d’Ardoise hyller våre skifergruver ved å etterligne formen og fargen til skiferne som dekker husene i byen. Sprø og smeltende, Quernon d’Ardoise tar deg med til taket av godhet. Å oppbevares mellom 14 og 22°C, beskyttet mot lys. Dimensjoner 5 cm (b) x 6,5 cm (l) x 15,2 cm (h) Nettovekt 100g Ingrediensliste sukker, hvit sjokolade (sukker, kakaosmør, helmelkpulver, emulgator: sojalecitin, naturlig vaniljeekstrakt), mandler, hasselnøtter, brunt sukker, dextrose, konsentrat av: spirulina, eple, reddik og solbær. Nettovekt: 100g...
Portefølje (189)
Frankrike, Furiani
...Sublim gaveeske med søte/salte smaker. Eksellens å gi for en garantert lykke. Den består av En boks med 12 Utuixu, vår sjokolade-spesialitet. En sjokoladeplate med melk sjokolade strødd med delikat karamelliserte hasselnøtter. En tube med mendiants av melk og mørk sjokolade. Et glass med Nutaline melk nature (vår pålegg uten tilsatt olje). En blanding for å lage utmerkede småkaker...
Portefølje (97)
Frankrike, Feurs
... marmorering "ripple". Dette er en karamell man velger når man ønsker en tekstur og smak som karakteriserer og gir en sterk identitet til det ferdige produktet. Mulige bruksområder: ISKREMER MEIERIDESSERTER SJOKOLADE KJEX BAKVERK SJOKOLADE- OG KORNBARER BRYGGERISPECIALITETER...
Portefølje (6)
Italia, Torino
...Cod. SPEC 02 U/M Kg ESKE for 4 Kg Beskrivelse Kaffebønne dekket med 58% ren mørk sjokolade.
Portefølje (97)
Frankrike, Marseille
...La Barre Marseillaise ® er en spesialitet fra Chocolatière de Marseille. En praliné "uten smør eller krem" av ren nytelse, naturell, sprø, gammeldags, med appelsin eller til og med med kirsebær, er det et stort utvalg av valg som venter på godterelskere hos Chocolatière de Marseille.
Portefølje (1)
Frankrike, Carpentras
...Melk 36% KAKAO Selv om vår spesialitet er mørk sjokolade, har vi lagt oss i selen for å produsere dette produktet med utmerkede spiseegenskaper og den beste balansen mellom kakaotørrstoffer/melk/sukker. For elskere av melkesjokolade. INGREDIENSER: 0 KAN INNEHOLDE SPOR AV NØTTER, GLUTEN OG MELK. Oppbevares tørt og kjølig, mellom 15 og 18°C.
Portefølje (26)
Frankrike, Appietto
... tekstur og det store utvalget av oppskrifter som tilbys. (kastanjemel, sitron, hasselnøtt, hvitvin, anis osv.). Canistrelli fra Afa, en ekte korsikansk spesialitet, vil ikke la deg være likegyldig! Vekt: 250 g poser Ingredienser: Hvetemel, sukker, solsikkeolje, hakkede hasselnøtter 3,5% Oppbevaring: Oppbevares tørt og beskyttet mot varme Næringsdeklarasjon for: 100 g Energi: 1975 kJ (470 kcal) Fett: 20 g Mettet fett: 2,4 g Karbohydrater: 67 g hvorav sukker: 30 g Proteiner: 6,4 g Salt: 0,71 g...
Portefølje (118)
...Tortina fylt med sjokolade i forskjellige varianter: innhold Sjokolade; Ricotta; Pistachio; Pistachio og Ricotta. Spesialitet fra høy kvalitet konditori. Produktet kan nytes både rått eller stekt, og bør serveres veldig varmt. Uforglemmelige aromaer. Tortina blir fraktet til en temperatur på -18° C og oppbevart i spesiallagrede rom. Denne prosessen sikrer et produkt av høy kvalitet. Pakker med 12 Tartine i esker med 5 pakker. For palletering, vennligst kontakt salgsavdelingen på tlf. +39 3477240044.
Italia, S,egidio Alla V.
...Håndverksbedrift som lager typiske søtsaker laget på naturlig vis uten tilsetningsstoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Vår spesialitet er Sassi d'Abruzzo, en typisk søtsak hvor vi er de eneste produsentene av den originale oppskriften siden 1928. I tillegg produserer vi en mandelknas med 90% mandler som ikke har maken, samt mørk sjokolade som er smeltet og temperert ved lav temperatur og...
Belgia, Seneffe, Belgique
... kontinuerlig nye aromatiske universer for å støtte deg i utviklingen av produktene dine. Våre aromaer kan brukes i en rekke applikasjoner som sjokolade (sjokolade masse eller fyll til praliner, pålegg, osv.), konfekt (kokt sukker, gummier, fruktpastiller, marshmallows, osv.), iskrem (iskrem, sorbet og vannis), bakverk og søte bakverk, kjeks, råvarer for bakeri og iskrem (topping, forbindelser og...
Italia, Castel Bolognese
...de skiller seg fra alle andre lignende produkter som kan finnes på markedet. Vi kan tilby et eksklusivt produkt som blir stadig mer verdsatt over hele verden. Fra produksjonen av sjokoladekaffe har dette i dag utvidet seg til andre typer: med smak av anis, hasselnøtt, ginseng, kanel og mynte og sjokolade. Disse produktene er tilgjengelige i kapsler, i bønner og i glass (malt for moka eller espresso): et format for hver behov og for å tilfredsstille kravene fra alle kunder!
Tyskland, Nachrodt-Wiblingwerde
Her finner du spesielle, deilige og ikke minst kjærlighetsfullt håndlagde syltetøy og fruktpålegg, som vi produserer etter tradisjonelle eller nye oppskrifter. Vår spesialitet er kombinasjoner av forskjellige frukter, frukt med søtsaker som sjokolade eller marsipan, eller frukt med høyprosent alkohol. I tillegg tilbyr vi balsam, krem og olje samt likører og brennevin.
I fire generasjoner har vi laget individuelle kaker, iskrem og andre søte delikatesser. Husets spesialitet er Seckauer pepperkake! Vi legger stor vekt på kvalitet og regionalitet.
Portefølje (10)
Tyskland, Berlin
Vårt selskap produserer bakervarer og konditorvarer av naturlige råvarer. Skreddersydde bestillinger er vår spesialitet. Vi leverer kaker, paier, brød og rundstykker, og mye mer.
Populære land for denne søkefrasen