... dette saltet håndverksmessig fra saltmyrene på Île de Ré.
Armagnac: Denne berømte brennevinet fra Sørvest-Frankrike tilfører en treaktig note og en eksepsjonell aromatisk dybde.
Ristede Pinjekjerner: Disse pinjekjernene, nøye utvalgt og ristet, gir en sprø touch og en subtil nøttearoma.
Bruksområder:
Sel Gascon er ideelt for å heve rettene dine på en elegant og smakfull måte:
Kjøtt: Dryss over en grillet biff, en andebryst eller lammekoteletter for å fremheve smakene.
Referanse:SELGASCON...
...Denne duftende og smakfulle pestoen er ideell for å lage deilige pastaretter. Den kan smøres på ristet brød eller kjeks for å lage deilige forretter og snacks.
Den tilfører også aroma og smak til salater.
INGREDIENSER:
Fersk basilikum minimum 70%, ekstra jomfruolje, solsikkeolje, Parmigiano Reggiano (MELK, salt, KJERNING) PINJEKjerner, VALNØTTER, salt.
Pakninger på: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
...LA TENDRE er den nye uunnværlige ingrediensen i måltidene dine!
En kremet, myk tekstur med en trøstende smak som minner om pinjekjerner!
De er rike på planteproteiner, essensielle fettsyrer, vitaminer og mineraler.
La Tendre brukes som Brute (våre hele økologiske hampfrø): som topping på salater, rå grønnsaker, supper, pasta, i smoothie, cappuccino… Våre økologiske skrelte hampfrø kan nytes til ALLE måltider, både søtt og salt, fra frokost til middag, og barna elsker dem!