...Søtfennikel essensielt olje er utvunnet fra frøene til Foeniculum vulgare-planten og har en søt, anis-lignende aroma. Denne essensielle oljen er kjent for sine fordøyelsesevner, og er nyttig for å lindre problemer som fordøyelsesbesvær, gass og oppblåsthet i magen. I tillegg brukes den til å lindre menstruasjons symptomer og lette amming. Søtfennikel har også vanndrivende egenskaper, som...
... den inneholder: vitaminer C, E, K, karoten og mineraler som sink, kalium, kalsium og natrium. Bruk: Fennikelfrø har en søt aroma og fremhever smakene i curry, gryteretter, brød, søtsaker og drikker. I noen deler av verden tygger folk fennikelfrø etter et måltid for en god fordøyelse. Fennikelfrø passer veldig godt sammen med avokado, kyllingretter og lam. Pakking: 250g, 500g og løsvekt...
... høyeste standardene. Vi rengjør og tørker nøye våre frø, og sørger for at de er fri for stilker og urenheter. Hver batch overholder ASTA-kvaliteten for en konstant smak og aroma.
Omfavn den økologiske integriteten: nyt den ekte essensen av fennikel. Våre frø er dyrket og behandlet økologisk, uten skadelige rester som pesticider og rengjøringsmidler. De oppfyller strenge økologiske kvalitetsstandarder.
...Fennikelfrø stammer fra Middelhavet og dyrkes nå i mange deler av verden, inkludert Kina og India. Fennikelfrø kalles noen ganger søt spisskummen eller stor spisskummen på grunn av deres likhet med spisskummenfrø. Smaken av fennikel er lett søt og har en distinkt lakrisaktig smak.
Hvordan bruke det?
Fennikel lar deg krydre fjærfe, tilføre aroma til marinader og smak til dine middelhavsretter.
Referanse: ART0085...
... og oppkast. Den brukes også for å stimulere amming og for å behandle menstruasjonsforstyrrelser, som premenstruelt syndrom og amenoré. I tillegg antas det at den kan ha antioksidante og antimikrobielle egenskaper.
I næringsmiddelindustrien brukes den essensielle oljen av søtfennikel som smakstilsetning og i produksjonen av alkoholholdige drikker, som fennikel-likør. Den brukes også i...
...Sardinene, intense og fristende, og fennikelen, aromatisk og lett søt, kombineres for å skape en eviggrønn klassiker blant middelhavsoppskrifter. Deres smak, typisk for Sicilia, som er vanskelig å finne utenfor det regionale området, vil overraske gjestene dine.
...Blomstvann fra Foeniculum vulgare (Foeniculum vulgare) 200 ml.
Blomstvannet fra Foeniculum vulgare oppnås ved å destillere blomstene og deler av bladene fra planten. Fennikel, også kjent som søtfennikel, brukes tradisjonelt både til matlaging og medisinske formål.
Egenskaper ved Rezene Blomstvann:
1. Antioksidantegenskaper: Skiven inneholder antioksidanter som kan bidra til å bekjempe frie...
...Hele Fennikelfrø.
De hele tørkede grønn-gule fruktene av Foeniculum Vulgare Mill.
Karakteristisk for Fennikel – søt smak med mild anisaktig aroma.
Produktgruppe: Krydder & Urter
Kategori: Krydder
Type: Hele
Natur: Naturlig...
...Det gir trøst og velvære etter et godt måltid, samtidig som det bevarer gleden din!
100% naturlig
Ideell for helsen
Fransk produksjon
100 g netto
Sammensetning: søt fennikelfrø (35 g), askeblad (30 g), rosmarinblad (25 g), sikorirot (10 g)
Bruksanvisning:
Hell 2,5 gram av blandingen i ½ liter kokende vann
Dekk til
La trekke i 10 til 15 minutter
Sil
Drikk denne blandingen i løpet av dagen.
Vårt område ligger i en generøs og bevart natur, nær Sables d'Olonne. En av regionens juveler, stranden Veillon, ligger bare 10 km unna.
Denne stranden er en ekte naturlig perle som har fått mange merker, inkludert det prestisjetunge Natura 2000. Den er omkranset av en havarm som strekker seg opp til havneområdet for østersdyrking i Guittière, og er omgitt av sanddyner, furuskoger og saltvannsdam...
LABORATOIRES BIO SEASONS er en viktig aktør innen økologisk kosmetikk MADE IN FRANCE i VICHY.
Vårt engasjement for innovasjon plasserer oss i forkant, noe som gjør at vi kan tilby pleieprodukter med en uovertruffen mykhet. Vår utrettelige søken etter kvalitet kommer til uttrykk i vår totale kontroll over hver produksjonsfase.
Fra SOINS DU CORPS til HUILES ESSENTIELLES, inkludert MAKE UP, EAUX DE...
...FENOUIL VULGAIRE - Feoniculum vulgare
Utover sine medisinske egenskaper, er vill fennikel i matlaging en frisk og søt delikatesse som vil gi smak til dine gode retter. En smak som ligner på anis.
Plante
Fennikel vulgare - Feoniculum vulgare.
Kjøkken
Infusjon, dekoksjon, pulver, tinktur, sirup, i sukker, i vin, pasta, ris, wok, tajine, grønnsaker.
Form / Mengde
Hele frø ØKOLOGISK TØRKEDE / 40g...
...Den søte paprikaen er en liten sterk rød paprika med en krydret, lett bitter og veldig aromatisk smak.
Bruk av søt paprika i matlaging:
Den passer også godt sammen med basilikum, bukkehornkløver, fennikel, nellik, ingefær, hvitløk, koriander, spisskummen, merian, persille, timian, kanel og løk.
Den gir smak og hever subtilt olivenoljer, supper, sauser, grønnsaksretter, rødt kjøtt, fjærfe og fisk...
Fordelene med søt paprika:
Rik på vitamin C og A, folsyre, kalium og vitamin E.
...For å oppdage fordelene med hampinfusjoner, er det ingenting som slår serien LES ESSENTIELS DU CHANVRE. Alle ingrediensene som POP CBD bruker i den økologiske infusjonen DOUCE NUIT, kommer fra økologisk landbruk.
Denne blandingen består av CBD-hamp, dadler, eple, sitronmelisse, fennikel, bringebærblader, kamille, gulrot, sitronskall, verbena, ryllik, naturlig aroma, humleblomster, johannesurt...
... engasjementet for gjenbruk av underutnyttede matressurser.
Våre tørkede fruktblader med appelsiner vil forføre deg med balansen mellom syrlighet, varmen fra krydderne og et snev av bitterhet.
Disse puréene av ferske sitrusfrukter, kombinert med kanel, gir en mild og søt varme med sjokoladenoter, mens stjerneanis tilfører et subtilt og fortryllende anispreg. Fennikel, nellik og kardemomme fullfører helheten ved å tilføre komplekse og dype aromatiske noter...
...Medium-høy fruktig grønn oliven med modne noter av ferske frukter. I begynnelsen skiller de vegetabilske tonene av artisjokk, tomat, eple og grønn banan seg ut, med hint av blomster og ville planter som fennikel, peppermynte og bjørnebær.
I munnen er den elegant og søt i starten, og minner om aromaene som oppfattes i nesen. Den er litt bitter og krydret progressivt helt ned i halsen. Medium struktur og godt balansert.
... kvalitet på blomstene og dermed våre brennevin.
- AGASTA: Vårt 2. brennevin er laget av rom, økologisk honning, økologisk sukkerrør og en macerasjon av anis-agastacher, spiselige blomster oppdaget i Canada. Anis-agastacher skaper en søt og elegant aromaprofil mellom lakris, anis og fennikel. Som alle våre blomster, er anis-agastacher dyrket lokalt økologisk.
Oppdag hele vår samling av SPIRITUEUX & KULTUREN TIL VÅRE ØKOLOGISKE BLOMSTER på vår nettside og på sosiale medier!