ufs.country_names.RU, Kazan
...underjordiske, overflate, over bakken og undervannsversjoner, med en diameter fra 50 til 1200 mm med et maksimalt internt arbeidstrykk på opptil 20 Mpa (200 Bar) for pumping av gass, olje, petroleumsprodukter og andre gass- og væskemedier, operert ved temperaturer fra minus 60°C til pluss 180°C. Koblinger brukes til permanente (store) reparasjoner av gjennomgående og delvis gjennomgående feil i...
Portefølje (7)
ufs.country_names.RU, Penza
... petroleumsraffinering (petroleum- og dreneringspumper) og i kjemisk industri, samt i næringsmiddelindustrien. De brukes til transport av ulike væsker og blandinger, inkludert eksplosive og brennbare væsker (olje- og gassprodukter, osv.). Semi-nedsenkbare pumper ligger mellom overflate- og nedsenkbare enheter og kombinerer alle deres fordeler, men en semi-nedsenkbar pumpe er ikke designet for å utføre spesialiserte oppgaver som disse to typene enheter ble laget for. Semi-nedsenkbare pumper består av en elektrisk motor, en arbeidsseksjon og nedsenkede seksjoner. Motoren er plassert på en baseplate.
Portefølje (20)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Sniejik er en lett elektrisk snøscooter. Den lar deg bevege deg effektivt om vinteren på snø og om sommeren på sand, grus eller myr. For dette kan det installeres et hjul i stedet for en ski. Snøscooteren har unike egenskaper og fordeler sammenlignet med bensinmodeller. Hovedfordeler: 1) Den veier ikke mye. En person kan løfte og dra den; 2) Den kan foldes inn i bagasjerommet på en bil. Den...
Portefølje (42)
ufs.country_names.RU, Alekseevka
...Spesialisert stekefett Oilmix er et universelt produkt for steking av en rekke forskjellige produkter: pommes frites, kjøtt, kylling, fiskeretter, donuts, paier og andre deigprodukter, samt for bruk i produksjon av chips, snacks og hurtignudler. Oilmix frityrfett tilbyr betydelige fordeler sammenlignet med konvensjonelle vegetabilske oljer. Takket være den optimalt utvalgte fett- og olje-sammensetningen og innføringen av antioksidanter, kan de brukes over lengre tid. De gir dannelse av en deilig gyllen skorpe, fremhever smaken og aromaen av den tilberedte retten.
Portefølje (16)