...Oppskriften på blandingen er spesielt utviklet for baking av hjemmelaget brød i ovn eller brødbaker. Prøv dette brødet én gang, og du vil for alltid bli forelsket i dets unike aroma og uforlignelige smak. Den sprø skorpen og porøse krummen vil ikke etterlate noen likegyldige. Dette produktet inneholder ikke gluten. Produktet testes for gluten i hver produksjonsfase. Garnec var den første i...
...Koriander brukes som krydder i matlaging og for å gi en behagelig aroma i parfymeri, kosmetikk og såpeproduksjon. Planten er en god honningplante.
Den brukes mye som krydder for å smake til og styrke pølser, ost, hermetisk kjøtt og fisk, sylteagurk, sylteagurk og likører, tilsatt i baking av Borodino-brød, konfekt og kulinariske produkter, samt i produksjonen av visse typer øl og likører (i...
...Ved å bruke kornalkohol av "Luksus"-klassen i kombinasjon med moderne utstyr og tradisjonelle destillasjonsmetoder, produseres et eksepsjonelt produkt - rikt på smak og med en mild aroma. En lang ettersmak, som åpner med subtile noter av spisskummen og rugbrød, vil minne deg om kvaliteten på drikken. Stilig design – en original og minneverdig etikett som imiterer messing. Blandingen er basert på honning, infusjon av rugkjeks, infusjon av rugflak, infusjon av spisskummen. Næringsrik, med aroma av nybakt Borodino-brød.
...Stekte løk er en ideell base for enhver steking. Men tørkede stekte løk er også et flott råmateriale for alle salte bakverk. Brød, kaker, pizza, smørbrød, hamburgere og cheeseburgere får en helt annen smak med sprø biter av stekte løk.
Bruk til
Bruk i supper, sauser, salater, marinader, kjøttretter, grønnsaker, tilbehør.
Smak
Myk, søt
Næringsverdi per 100 gr.
Proteiner (g / 100g)… 4,5
Fett (g / 100g)… 14
Karbohydrater (g / 100g)… 28
Energiverdi (kcal / 100g)… 250...
... kategorien inkluderer også bordmargariner representert av merket MT Eco-Universal, som brukes i produksjonen av et bredt spekter av melkonfekt (alle typer småkaker, pepperkaker, muffins, osv.), samt i produksjonen av bakevarer (brød, boller, bagels).