Tapiéro er en fransk produsent av tilpassede papirposer og -pakker siden 1904, spesialisert på design av papirposer for mat, bakerier, apotek, for biologisk avfall, for industrien, landbruket og mer. Vår kompetanse og vårt industrielle papirtransformasjonsverktøy gjør at vi kan tilby deg den beste papiremballasje-løsningen. Vår salgsavdeling for papirposer, emballasjerør, lokk og spesifikke papirb...
...De vertikale pakkemaskinene fra Dolzan, utstyrt med Multiteste doser, representerer den perfekte pakkeløsningen for å kombinere YTELSE og DOSERINGSPRESISJON.
Multiteste vektene er egnet for å håndtere GRANULERTE PRODUKTER som: kaffebønner, småkaker, frosne produkter, ris, belgfrukter, frokostblandinger, godteri, snacks, revet ost, grønnsaker, tørket frukt, frø, krydder, men også ikke...
...)
Ristet uten salt (Cashewnøtter, mandler, pistasjnøtter...)
Ristet med salt (Mandler, pistasjnøtter, cashewnøtter...)
Aromatisert (Cashewnøtter, mandler...)
Pulver (hasselnøtt, revet kokos, mandelmel, hakkede mandler, flakede mandler)
CROC'ELLA ligger i Frankrike i regionen PACA i departement 13 i Marseille.
Trenger du mer informasjon, kontakt oss via kontaktskjemaet eller på telefon.
... seige trådene av mest revet, ikke-ristet kokos. Det er ikke tilsatt sukker, så det er ingen grunn til å føle seg skyldig mens du snacker på disse deilige kokoschipsene.
OPPRINNELSE: Filippinene
STORFORPAKNING: 25 kg pose...
...Fransk / Engelsk / Arabisk
Total holdbarhet ved produksjon: 90 dager
Minimum garantert holdbarhet ved fabrikkforsendelse: 60 dager
Lagringstemperatur: mellom 0 og +4°C
*Vennligst merk at vi i vår Saint-Malo verksted produserer avanserte surimi-produkter, kjølte og frosne (stenger, revet, mosaikk-ruller, biter, …) - under vårt eget merke og private etikett, for detaljhandel, servering og matindustri...
...Cantaiolo Osteblanding
Under navnet Cantaiolo tilbyr vi en revet osteblanding som består av 50% mozzarella og 50% hvitost. Spesielt egnet for pizza, flammkake og varme retter.
Vi svarer gjerne på dine henvendelser.
revet: 2 kg pose
For pizzaer og varme retter: Gastronomi og grossist...
...Hvilket overgrep. Hvilket overgrep å ha tilbudt maté siden 2017 uten å ha laget en deilig blanding som kombinerer de to beste ingrediensene fra Brasil: maté og kokosnøtt.
Denne kreationen vil glede alle som elsker eksotiske frukter, og spesielt kokosnøtt, siden vi har doblet oppskriften: en første gang med revet kokosnøtt, og en andre gang med ekte kokosflak. Ikke bare der for pynt, tvert imot, de vil frigjøre alle sine aromatiske egenskaper gjennom hele infusjonen.
Stil: Pose 60g
Infusjonstid: 7 min
Infusjonstemperatur: 100°C/212°F
Å nyte: Varm eller Iskald...