Portugal, Carregal Do Sal
...Magnum Vinhos ble grunnlagt i 2005, som et resultat av samarbeid mellom Carlos Lucas, Lúcia Freitas og Carlos Rodrigues. Dette prosjektet med tre stemmer har røtter i Dão-regionen, men inkluderer også produksjon av vin i Douro- og Alentejo-regionene. Magnum Vinhos ønsker å vise det beste fra hver region, med respekt for hvert enkelt terroir og deres innfødte druesorter. Vinene fra vinmakerne Carlos Lucas, Lúcia Freitas og Carlos Rodrigues forteller en historie og reflekterer lidenskapen for godt håndverk, og har en egen signatur som kan oppsummeres med slagordet "Vin & Mennesker".
PROVAM er et selskap som brenner for alt som har med vin å gjøre, et moderne og funksjonelt vingård for produksjon av viner fra druesortene Alvarinho og Alvarinho Trajadura.
... beskytte interessene til sine Medlemmer, samt å fremme og forsvare industrien og handelen med portvin og Douro-viner, samt andre vinprodukter fra den avgrensede Douro-regionen både nasjonalt og internasjonalt. AEVP har vært til stede siden 1990 i en handelsrepresentasjon for europeisk vin kalt Comité Européen des Entreprises Vins (CEEV), i Brussel. AEVP er en stiftende medlem av WIM aisbl ("Wine in Moderation – Art de Vivre (WIM) aisbl").
Portugal, Vila Nova De Gaia
Vi tror at det å lage vin er kunsten å dele opplevelser og bygge bånd. I nesten et århundre har vi hos Poças delt magien fra Douro-vinmarkene, og blandet deres aromaer og smaker til hver anledning. Som en av de få Portvinsbedriftene som har vært eid av den samme portugisiske familien siden grunnleggelsen, og som en pioner innen DOC Douro-viner, har vi dyrket langvarige relasjoner med våre kunder og partnere over hele verden. Dette er arven vi ønsker å dele.
...omtrent 320 meter over havet. Vi produserer intense og fyldige viner, slik Douro-vinene er. Faktisk er hele QUINTA DO ROMEU (som har omtrent 5.000 hektar og også produserer Azeite Romeu DOP og Kork) helt økologisk, sertifisert, noe som betyr at vi ikke bruker noen kjemiske produkter i våre kulturer. Eiketrærne fyller en stor del av Quinta do Romeu. Korken fra hvert eiketre høstes hvert tiende år av personalet på Quinta, i månedene juni og juli, omtrent. Vår kork er beregnet for produksjon av korker til vin.
Portugal, Terrugem-Sintra
... jobber med alle typer naturstein, både nasjonale og internasjonale, fra marmor (Travertino, hvit marmor, beige keiser marmor, tigerhud marmor, Carrara marmor, svart Marquina..), granitter i forskjellige nyanser, noen skifer (multifarget skifer, grå skifer, svart skifer, grønn skifer og vin skifer), varierte glimmerskifer, utallige kvartsitter og forskjellige rustikke steiner (i limte paneler eller skåret på mål). Vi jobber med import og eksport, enten råvarer eller ferdige produkter, avhengig av hver kundes behov.
A CASA CADAVAL, på grunn av sitt prestisje og de fasilitetene den har, som inkluderer en vinbutikk utstyrt med smaksrom, tilbyr også unike forhold for vin-turisme, og er en del av Rota dos Vinhos do Tejo. Med et arbeid som startet i 1996, er vinene fra CASA CADAVAL til stede i 18 forskjellige destinasjonsmarkeder i Europa, Amerika, Afrika og Fjernøsten.
...Selskapet produserer "Quinta do Poço do Lobo – Bairrada", en Bairrada Tinto laget av druene Baga, Moreto og Castelão; "Quinta do Poço do Lobo – Cabernet Sauvignon", en varietalvin med den mest prestisjefylte druesorten i verden; og "Espumante Quinta do Poço de Lobo", en naturlig musserende vin laget av druene Arinto og Chardonnay.
... i dag en sertifisert enhet (ISO 9001-2000) siden juni 2003. Den produserer merkene Pedras Negras (hvit, rød og rosé bordvin, søt vin og brennevin samt lagret brennevin), Vale dos Barris (regional vin fra Península de Setúbal, hvit, rød og rosé), Adega de Palmela (DO hvit, rød og rød Reserva), Adega de Palmela (DO Moscatel generøs vin) og Palma (gammel vinbrennevin). I emballasjer som varierer fra 0,06 til 20L.
Portugal, Amoreira Da Gândara
...Familien Pato har produsert vin på Quinta do Ribeirinho siden minst 1700-tallet. João Pato begynte å flaske vin fra sine vinmarker i 1970, og ble den første produsenten/flaskeren i Bairrada-regionen etter dens avgrensning.
Portugal, Vila Nova De Gaia
Vår beste vin, Quinta do Noval Vintage Nacional, kommer fra en liten del av hjertet av vår vingård. All vår aktivitet er basert på Quinta, i Douro-dalen. QUINTA DO NOVAL er det eneste historiske eksporthuset for Portvin som har navnet sitt fra sin Quinta. Identiteten til Quinta do Noval er dypt forankret i sitt terroir. Konsistensen i stilen til QUINTA DO NOVALs Vintage Port-viner gjennom tiårene...
... hovedteknologiske prinsipper som skiller den fra andre: - Effektiv kjølekapasitet; - Mulighet for sortering av all drue ved inngangen til vineriet; - Bevegelse og overføring av masser utelukkende ved tyngdekraft. Fra den fullt automatiserte tappelinjen installert i Adega Cartuxa, produseres det årlig omtrent tre millioner flasker, fordelt på hvitvin, rosé og rødvin fra merkene Pêra-Manca, Scala Coeli, Cartuxa, Foral de Évora og EA, samt musserende vin fra Cartuxa.
...hvor druetypene Aragonez, Trincadeira, Touriga Nacional og Alicante Bouschet skiller seg ut. Druene høstes fra kalkholdige, lite fruktbare jordsmonn, på skråninger med betydelig helling, noe som, sammen med druetypene, dyrkingsteknikkene og klimaet i denne vinregionen (som ligger på venstre bredd av Guadiana), gir vinene unike egenskaper og høy kvalitet. Vinene som produseres der er sterke og konsentrerte, både når det gjelder farge og aroma.
Portugal, Porto
... stor vin laget av nøye utvalgte druer fra våre beste parseller. Druetypene som inngår og proporsjonen av disse i den endelige blandingen avhenger av forholdene i året. Den vil kun bli lansert på markedet i eksepsjonelle år. PIOS er en terroir-vin som søker å kombinere eldgamle teknikker for vinproduksjon og vinmaking med moderne standarder fra de mest prestisjefylte vinakademiene. En unik vin som uttrykker et helt miljø, en hel historie, en hel kultur.
Portugal, Carvoeira
... gradvis og godt forberedt vekst, samt en påfølgende etablering i det nasjonale markedet for salg av emballasje til vin. Den økende etterspørselen etter Bag-In-Box-systemet (Poser+Eske) på grunn av dets brukervennlighet, lagring og transport gjør at det i økende grad kan anvendes på andre typer produkter som juice, olivenolje, vann, eggprodukter, osv. Dermed har EnoApoio søkt å utvide sitt produktsortiment for å imøtekomme markedets behov. Vi har følgende produkter tilgjengelig: - Vinprodukter - Generiske Bag-In-Box-esker - Vi lager tilpassede esker for Bag-In-Box - Bag-In-Box-poser...
Instituttet for Vin, Broderi og Håndverk på Madeira, IP - RAM (IVBAM), oppstår fra sammenslåingen av Instituttet for Madeira-vin og Instituttet for Broderi, Tepper og Håndverk på Madeira. Det er organet ansvarlig for tilsyn med de regionale vinproduksjonsaktivitetene og for sertifisering og kvalitetskontroll av Madeira-vin. Vår misjon er å definere, koordinere, regulere og gjennomføre politikk...
Populære land for denne søkefrasen