Tyrkia, Bursa
... baklava med nøye utvalgte pistasjnøtter og valnøtter for å sikre produkter av best kvalitet. Våre produkter har en holdbarhet på 1 år når de er fryst. Klare til å spise etter 2 timer i romtemperatur eller 30 sekunder i mikrobølgeovnen. Velg alltid oss for sprø og deilig baklava.
Portefølje (10)
...4 forskjellige baklava sammen, Daglig og Nystekte Søtsaker, Tahmis, et av de eldste smakmerkene i verden og i Tyrkia, har eksistert siden 1635. Tahmis ble grunnlagt i 1635 i Gaziantep, sentrum av Midtøsten. Siden Gaziantep ligger langs den historiske Silkeveien, har byen vært vert for mange konger, reisende og handelsmenn i fortiden. Blant de viktigste smakene til Tahmis er kaffe og baklava...
Portefølje (9)
Storbritannia, London
...Pistasj Baklava spesialprodusert med mye pistasj og smør i Gaziantep, Tyrkia. Den kommer i et brett på 2,5 kg / 72 biter.
Portefølje (9)
...Kuruyemiş som konsumeres og en uunnværlig ingrediens i baklava, pistasjnøtter er en frukt som er rik på fiber, fosfor, kalium, vitamin A, B-vitaminer, fett og protein. Hva er fordelene med denne mirakuløse frukten for kroppen vår, som har utallige helsefordeler? Her er detaljene... Pistasjnøtten har fått sitt navn fordi den først ble produsert i Gaziantep. Den er en skallfrukt fra sumakfamilien...
Tyrkia, Zonguldak
Kjøp daglig og fersk Baklava på nett fra Lezzeturca, den mest kjente desserten. Beste kvalitet og naturlig. Ekspressfrakt over hele verden! Bestill Pistachio Baklava fra Lezzeturca. Vi har levert ekspertmessig laget delikatesse.
Populære land for denne søkefrasen