Selskapet Sofrana er spesialisert på handel med levende avlsdyr, melkefôr og kjøttfôr, dyr for oppfôring og slakt, samt genetikk og sæd. Sofrana har også total kontroll over kjøtt og kjøttprodukter, og dette på tvers av hele verden. Med 50 års erfaring og kompetanse deltar Sofrana i mange genetiske og oppdrettsarrangementer i Frankrike og i ulike land rundt om i verden.
Alle horecabenodigheter og produkter har vi for deg:
Alt for storkjøkken, restaurant og catering
Alt for kafé og tearoom
Frosne produkter
Grønnsaker
Is
Fisk
Frukt
Brød La Lorraine
Pommes frites Mydibel
Meieriprodukter Inex og Debic
Fett og margariner
Knorr produkter
Papirvarer, som servietter og underlag...
... og modernitet – et selskap som vokser og utvikler seg i takt med nye trender, samtidig som det forblir tro mot sine grunnleggende kvalitetsprinsipper. Hovedaktiviteten til selskapet er produksjon og distribusjon av kjøtt og kjøttprodukter. Matfirmaet "Djurdjevic", med sitt hovedkontor og produksjon i Subotiste, med 120 ansatte, et team av teknologiske ingeniører og ledelse, har med suksess oppnådd harmoni mellom pris og kvalitet på alle produkter. Kjøttproduksjon "Djurdjevic" produserer og distribuerer i gjennomsnitt over 40 tonn ferdige produkter daglig.
... ble inkludert, som for eksempel svinekjøtt og lam i frysevarer.
I januar 2007 startet en ny automatisk skjæreanlegg, som er et av de mest moderne rommene i Europa. Det spesialiserer seg på nedskjæring av kylling både fersk og frossen, fasilitetene ble utvidet, og vi begynte å importere lam med mange nye referanser og spesialiteter. Lago Aves har et team med bred erfaring og opplæring innen sektoren...
Leverandør av mat, fruktkurver, handel med frukt og grønnsaker for detaljhandel, kontorfellesskap og storkunder. Regionalt ogferskt, du bestiller, vi leverer..., hjemmelaget syltetøy...