DROSERA GOURMANDE er et selskap som spesialiserer seg på håndverksproduksjon av regionale matspesialiteter.
DROSERA GOURMANDE produserer dermed mange matvarer basert på and, som foie gras, blokker av foie gras, mousse av foie gras, gizzards, confiterte produkter, andebryst osv.
Selskapet tilbyr også tripoux, pølser, pâtéer, fritons, cassoulet, galantiner, terriner til aperitiff og terriner med vilt.
...Familieeid produsent av kjøttvarer og snacks med et svært omfattende produktsortiment av fersktilberedte retter, frysevarer, kjøttkonserver, delikatesser, sauser og spesielle snacks. Dette markedsføres under merker som OVI, Castel d'Oro, Leon's, Ottimo, Savico, China Chicken, Fontein, Veka, Ter Vesten og Alimex, både nasjonalt og internasjonalt. OVI er et kort navn for et bredt spekter av selvproduserte kvalitetsprodukter. Det OVI lager, smaker godt!
...I sin fabrikk i Nogent-sur-Oise produserer SALAISONS JOUVIN hvert år 2 700 tonn svinekjøttprodukter i tråd med tradisjonene for å tilby en unik smak og oppfylle kravene fra de største distributørene.
Som spesialist på fransk chorizo, er denne "Made in France" produksjonen av svinekjøttprodukter underlagt kontinuerlig kvalitetskontroll. Vår chorizo, laget i vår fabrikk i Nogent-sur-Oise, er en...
...A MARQUES & MARQUES - SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA er et portugisisk selskap som opererer innenfor pølsemakerbransjen. Det ligger i det lette industribeltet i Vila Nova de Santo André (Setúbal). Hovedaktiviteten er produksjon og salg av tradisjonelle portugisiske pølsemakerprodukter, som i hovedsak bruker kvalitetskjøtt, som for eksempel alentejana.
...Øst-Flandern og Zeeuws-Vlaanderen.
I allerede 30 år har Vleeswaren Steen vært stolt av sin sterke service og utmerkede kvalitet. Vår filosofi? Et stort mangfold av kvalitetsprodukter som oppfyller de strengeste hygiene- og sikkerhetsstandardene, innen hvert produktområde med en riktig pris-til-kvalitet-forhold. Sammen med våre representanter og et dynamisk utvalg av reklame- og støttemuligheter, streber vi etter tilfredse og lojale kunder.
... samt en cash and carry med åpningstider tilpasset "food"-markedet. For å imøtekomme de mest varierte forespørslene og de nyeste trendene, er vårt sortiment i stadig utvikling. Vår produktkatalog omfatter mer enn 8000 forskjellige artikler, som for det meste er tilgjengelige dagen etter bestilling.
... talentene til herr Garcia som slakter.
Utdannet for å fortsette eventyret, slutter de to brødrene Gérard og Guy seg til familien henholdsvis i 1979 og 1985,
efter å ha nytt godt av undervisningen fra de beste nasjonale mesterne i yrket.
...Salumificio Sant'orso ligger i Calltreno i provinsen Vicenza, ved foten av Asiago-platået. Vi produserer salami uten GMO, uten melkederivater, uten gluten, uten allergener. Vår produksjon består av et komplett utvalg av søt og krydret salami, samt et bredt utvalg av både rå og kokt bacon, alle formet for bedre utnyttelse ved bruk. Vi inviterer deg til å besøke nettstedet vårt: www.salumisantorso.it...
Ter Beke er en innovativ belgisk fersk matgruppe som markedsfører et omfattende utvalg av kvalitets ferske matprodukter og tilhørende tjenester i en rekke europeiske land.
I dag er vi spesielt spesialisert på produksjon og salg av delikate kjøttprodukter og ferske tilberedte retter fra 7 industrielle anlegg i Belgia og Nederland. Hos Ter Beke jobber omtrent 1.650 ansatte. Ter Beke har vært notert på Euronext Brussel siden 1986 og hadde en omsetning på EUR 399,7 millioner i 2014.
...I over 20 år har selskapet FALIERES NUTRITION spesialisert seg på produksjon og emballering av matvarer for å ernære mennesker i "nomadiske" situasjoner. Selskapet lager dermed ferdigretter for sportsutøvere, eventyrere, militære, personer på ekspedisjon i ørkenen, på havet eller på toppen av fjellene. FALIERES NUTRITION tilbyr også sine måltidssett for nødsituasjoner og sosialt arbeid.
I Casa Boix velger vi ut de beste kjøttstykkene og gjennomfører en begrenset produksjon for å bevare kvaliteten og de langsomme rytmene i prosessene. På denne måten garanterer vi en naturlig og autentisk fremstilling, slik det ble gjort før. Resultatet: møre, smakfulle produkter med en uovertruffen bouquet som er egnet for alle, da de ikke inneholder gluten eller laktose.
... tradisjon og banebrytende teknologi. I fremtiden ser vi Gavrilović som en av de viktigste drivkreftene i den regionale økonomien, en ubestridelig global leder og promoter av tradisjonelle regionale kjøttspesialiteter. Lidenskapen for å skape kjøttspesialiteter er den primære grunnen til vår eksistens, en lidenskap så dyp at den har blitt en tradisjon som har eksistert i over 300 år. Vår misjon er å skape en distinkt smak og å sørge for at våre forbrukere nyter de unike gledene av Gavrilović.
Siden 1896 har det gått 121 år, og håndverket til Conserves d’Autrefois berikes fortsatt.
121 år har vi utøvd vårt yrke med lidenskap, grundighet og kreativitet… Vårt kulinariske arv, rikt og resultatet av mange oppskrifter utviklet av våre kokker gjennom alle disse tiårene, gir oss i dag en verdifull kompetanse fra dette arvet.
Ligger i hjertet av Quercy
Kjenner du til Conserves d’Autrefois? Ved inngangen til Caylus, i Quercy, jobber et team på 19 personer for å fremme det beste av vår regionale gastronomi. Kom og oppdag et transparent selskap.
Produksjon av høykvalitets kjøtt- og pølseprodukter. Privat og bedrifts catering. Salg av kjøtt- og pølseprodukter og delikatesser, daglig skiftende lunsjmeny, ferske salater, gavekurver.