... distribusjonssenter for sjømat Industrielle kjølerom for lagring og salg av frosne fiskeprodukter Selskapet, som har sterke bånd til sitt område, har som mål å fremme lokal fangst og sjømat fra Manfredonia-bukten, ved foten av Gargano. Den konstante tilstedeværelsen i nasjonale og internasjonale fiske markeder gir trygghet om å tilby potensielle kunder produkter av høyeste kvalitet, utvalgt og bearbeidet i henhold til kundenes behov.
... forhold for å øke vår produksjon og gi våre kunder et bredt utvalg av sjømatarter. Videre må vår sjømat komme fra anlegg som fokuserer på å produsere produkter av høy kvalitet gjennom miljøansvarlige prosesser. Black Sea Food Companys forretningsmodell er basert på fem kjerneverdier - Kvalitet, Bedriftsansvar, Relasjoner, Bærekraft og Evne. FISK FRA TYRKIA, FISK TIL TYRKIA...
LEVERING AV FRUKT- OG GRØNNSAKKFABRIKKER, BORTSKAFFELSE AV PRODUKTAVFALL, SJØMAT, FROSNE POTETER, LØK, JORDBÆR OG LIGNENDE PRODUKTER I ØNSKET KVALITET OG SPESIFIKASJONER.
...Plastemballasje
Produktmiksen til selskapet består av plastbøtter, potter, bokser, skåler og brett i forskjellige former (runde, rektangulære, firkantede, ovale og tilpassede) og størrelser (200 ML – 20.000 ML) som brukes i matemballasje som meieriprodukter, smør & margarin, kjøtt & sjømat, bakervarer, syltetøy & marmelade, halvah & tahini, yoghurt & kremost sjokolade, kosmetikk og iskrem, samt...
Vi er et nystartet selskap med over ti års erfaring i bransjen, støttet av ledere innen dette feltet, i de beste bransjeforeningene i nord og sør i landet. Vår dedikasjon, forpliktelse og seriøsitet kjennetegner oss. Vi spesialiserer oss på kjøp og salg av sjømat, både fersk og frossen. Vi jobber med de beste og ferskeste produktene fra fiskemarkeder i Asturias og Galicia, uten å glemme de i Andalucía... vi har alle typer sjømatprodukter. Vi leverer våre produkter til fiskehandlere, restauranter og nystartede selskaper... samt til cateringfirmaer...
La Minaba srl er en aktør innen kommersialisering av sjømat. Vi kjøper produkter fra viktige og anerkjente fiskeprodusenter lokalisert i Europa, og distribuerer dem nasjonalt gjennom kvalifiserte kanaler (grossister, distributører, dagligvarekjeder). For øyeblikket er vårt fokus på følgende produkter: - Havabbor og dorade fra Hellas - Sjømat fra Hellas - Villfisk fra Italia - Sjømat fra Italia. Følgende kommersielle partnerskap er for tiden under utvikling: - Laks fra Norge - Abborfilet fra Uganda - Sjømat fra Bulgaria.
Et selskap som distribuerer frossen fisk og sjømat, lokalisert i Sevilla. Vi leverer til serveringsbransjen i forskjellige spanske provinser med et høyt nivå av engasjement og produktkvalitet.
Fraktenter for muslinger, sjømat og skalldyr. Vi leter etter produsenter eller oppdrettere av muslinger, også fra utlandet. Mitt telefonnummer er 3272055040 Roberto.
... landbruket, annet Fisk og sjømat Blomster og blomsterhandlerutstyr Fottøy Friske frukter og grønnsaker Møbler Korn og feltbønner Dagligvarer og relaterte produkter, annet Dagligvarer, generell linje Jernvare Hjeminnredning Industriell og personlig service Papir Industriell...
Hei, mitt selskap driver med kjøp og salg av fiskeprodukter og sjømat, og vi eksporterer også lokale fiskeprodukter fra Sicilia osv. Selskapet opererer både i Sicilia, Puglia og Roma, og vi håndterer alle typer fisk, men mest av alt den røde tunfisken fra Middelhavet, fanget i Mazara del Vallo og Marsala, samt reker og svärdfisk, kvalitetsfisk. Takk for muligheten dere gir oss med denne nettsiden.
Selskapet driver med bearbeiding av fisk og engros salg. I tillegg tilbyr selskapet lagringstjenester både i form av paller og hele rom (kjøling - frysing). Selskapet tilbyr også transport av fryse- og kjøleprodukter over hele Kreta.
Produsent og distributør av Helix aspersa Müller sneiler med et hardt og fullt preget skall, som har mørt hvitt kjøtt med en utsøkt smak. Besøk oss på www.caracolessevilla.com og følg oss på Facebook CARACOLES SEVILLA.
Pakyürek-firmaens varemerke mezzeMarin tilbyr helt hygienisk frosne og pakket sjømatprodukter til ditt bord. Vi driver vår virksomhet med en pålitelig matforståelse i alle faser, fra åpen sjø til bord. Vår reise begynte med å introdusere lokal reke i butikkhyllene, noe som var en nyhet i Tyrkia, og har ikke stoppet der. Utvalgte hotell, restauranter og kafékjeder har begynt å lage sjømatmenyer med...