...Alle typer emballasje er tilgjengelig for kunder, inkludert Private Label.
Engrosleveranser fra 21-22 tonn lastebiler eller sjøcontainere på 20-40 fot.
I henhold til ukrainske standarder påvirker råvarer inndelingen av pasta i grupper A, B, C (avhengig av type hvete) og i høyere, første og andre kvaliteter (avhengig av type mel):
Gruppe A: laget av durumhvete mel av høyeste, første og andre...
...Pasteuriserte måltider i vakuumpakkede pakker med ulike varianter og smaker. Eksempler på måltider:
PASTA MED SOPP OG PØLSER I KREMSAUS
Ingredienser: durumhvete pasta, løk, sopp (champignon), pølser, krem, urter, krydder.
POTETER MED KJØTT I SATSEBELI SAUS
Ingredienser: poteter, kylling, mais, gulrøtter, paprika, erter, asparges, babybønner, løk, selleri, Satsebeli saus, urter.
STUET POTET...
...Referanse
9990000016983
Hvit couscous er laget av hvit durumhvete semule og vann. Kornene som oppnås blir deretter forkokt og tørket. Fargen på hvit couscous varierer fra lys gul til kremhvit.
Forberedelsestips
Hell couscousen i en bolle og tilsett samme volum med kokende vann. Dekk til og la det svelle i 5 minutter. Løsne kornene med en gaffel. Krydre etter smak.
Brukstips
Hvit couscous er ideell for å lage den tradisjonelle couscousoppskriften ved å tilsette grønnsaker, kjøtt og krydder etter eget valg. Den vil også være deilig som tilbehør til alle grønnsakene dine og for å lage tabbouleh.
...Couscous har berberopprinnelse, og ordet betyr "godt rullet", noe som refererer til den tradisjonelle tilberedningen. Det ble opprinnelig laget for hånd av durumhvete semulegryn: de dampede semulegrynene ble rullet for hånd til små kuler, deretter rullet i mel og spredt ut for å tørke for å holde dem sprø. Det har vært en nasjonalrett i Nord-Afrika i tusen år, og forbruket er utbredt selv i...
...Semule av durumhvete, Vann.
Inneholder gluten, kan inneholde spor av soyabønner og egg.
HVORDAN NYTE DET:
Kok i omtrent 8 minutter i kokende vann.
Regelen om tre "1":
1 liter vann, 10 gram salt, 100 gram pasta. Husk å ta vare på en øse med kokevann til den siste finishen.
Ean13:3701511702656
Referanse:FarfalleBioNatureFrance1...
...Pennette Trafilate
Passion og tradisjon er ingrediensene i vår store suksess som gir liv til de ekte spesialitetene fra Campania, en region kjent for sin gastronomiske kultur og gleden av å nyte fersk, håndlaget pasta, laget med all tradisjonen fra gamle dager.
Prosessen med trafilatura består i å presse deigen laget av durumhvete og vann gjennom kompresjon (ekstrudering) i en matrise (form...
...Jagada samarbeider med produsentene av nederlandsk og tyrkisk spaghetti og pasta. Våre produkter er laget med 100% durumhvete semule under kvalitetssertifikater.
...Våre Fell-pasta er korte pasta laget av 100% durumhvete. De har en lang tradisjon i den tunisiske gastronomien.
KATEGORIER: Matvarer Pasta Korte pastaer
Tilgjengelig vekt: 500 g
Koketid: 7 min
Vekt per kartong: 12 kg
Energiverdi: 350 kcal
Proteiner: > 10,5 g
Karbohydrater: < 75 g
Fett: < 2,5 g
Fuktighet: < 13 %
Askeinnhold: < 1,1 %...
...Pasta er et innovativt produkt. Den er laget etter en unik oppskrift med fire typer korn: durumhvete, havre, bygg og rug. Den inneholder 7 % fiber (dobbelt så mye som vanlig gruppe A-pasta).
Takket være de sakte frigjørende karbohydratene, hjelper pasta med vekttap. Den økte mengden makro- og mikronæringsstoffer bidrar til å forbedre energinivået ditt.
Moderne utstyr, fullt automatisert...
...Ingredienser: durumhvete, ferske egg (33,4%), hvit trøffel (Tuber albidum Pico) 0,8%, aroma.
Ideell i kombinasjon med Delizia med hvit trøffel fra King of Truffles, med fersk trøffel og med smør med svart trøffel fra King of Truffles.
...• Tørr pasta laget av semule, oliven, fetaost, tomater, grønn paprika.
• Premium kvalitet og den fineste smaken.
• 100% naturlig - uten smakforsterkere, uten aromaer, uten fyllstoffer, uten konserveringsmidler osv.
• Rik på karbohydrater.
Vi bruker durumhvete semule dyrket i Peloponnes i Hellas, ferske egg fra lokalt kontrollerte gårder, og de øvrige ingrediensene fra lokale bønder, eltet og tørket i vårt verksted.
Alle middelhavs-smaker i et bitt av pasta.
...BRONSE-ZTREKT
Langsomt tørket
Tradisjonell metode
Ekstra kalibrert durumhvete semulegryn
Håndlagde pasta laget av bronse og gjennomgår en langsom tørkeprosess for å bevare de kvalitetsmessige egenskapene til råmaterialet så mye som mulig.
INGREDIENSER: Durumhvete semulegryn, vann.
VEKT 0,5 kg
MERKE Den Lille Prinsen Fantastisk Matserie
Laget i Italia...
...Det er et spiselig korn laget av 100 % durumhvete.
Kornstørrelsen er 2,2-3 mm.
Det er en av de viktigste matkildene i verden.
Det er en svært rik kilde til næringsstoffer når det gjelder vitamin B1, magnesium, jern, protein og fiber.
Kolesterolfritt.
Det absorberer ikke stråling og er motstandsdyktig mot stråling.
Vårt pastafabrikk ble grunnlagt i 2018 med en utpreget tradisjonell tilnærming, med mål om å produsere pasta av høy kvalitet, ved hjelp av håndverksmetoder. Vi produserer både klassiske og regionale tørre pastaer, med respekt for miljøet og folks helse.
Alt begynner med en nøye utvelgelse av semolina fra Sicilia og Italia, samt andre råvarer som settes sammen med de samme teknikkene som tidligere,...
... ikke-klebrig og uomtvistelig konsistens og er produsert av høykvalitets durumhvete med den nyeste teknologien, tilbyr ideelle produkter for de som ønsker å spise sunt og riktig. Ved å støtte pastaprodukter med essensielle ketchup- og majonesaus, er Bizim et av de viktigste valgene for familier og bedrifter både hjemme og ute. I tillegg, i produktlinjen til Bizim, som har beskyttet sitt rykte som Tyrkias bestselgende olje merkevare siden 1994, finnes det maiskeimolje.
...Bunnene til pizza er laget av en deig med enkle og få ingredienser: finmalt durumhvete, potetstivelse, soyalecitine, ekstra jomfruolivenolje, salt, gjær, vann. Inneholder gluten, soya.
Pizzaen er enkel å forberede og kan toppes med et begrenset antall krydder, kun begrenset av fantasien.
Formen er rund, håndlaget og av høy kvalitet for å oppfylle selskapets standarder for fortreffelighet. Produsert og pakket i henhold til lovgivningen.
BASE PIZZA RØD TOMAT
Ingredienser: Finmalt durumhvete, vann, potetstivelse, havsalt, ekstra jomfruolivenolje, gjær, soyalecitine. Tomatsaus. Inneholder gluten.
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne av durumhvete:
Det er en pasta produsert utelukkende med semolina fra durumhvete høstet på åsene i Volterra av bøndene i kooperativet.
Bearbeidingen utføres etter håndverksmetoder, med bronseforming og tørking ved lav temperatur.
Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani av fersk håndlaget pasta.
...ØKOLOGISK PENNEPASTA
Ingredienser :
Durumhvete Semolina, Vann.
Næringsverdi/100g :
Energi : 1444 kj
Totalt Fett : 0,3 g
Mettet Fett : 0 g
Karbohydrater : 76 g
Sukker : 2,6 g
Protein : 10,5 g
Salt : 0 g
PAKNINGSINFORMASJON
VEKT : 500 GR.
ANTALL PER ESKE : 10 STK.
...Forbedrer for spaghetti, makaroni, vermicelli, nudler, pasta.
Dette produktet gjør det mulig å produsere pasta og nudler fra "ikke-durum hvete mel". Forbedreren tillater bruk av vanlig hvetemel, ris og mais eller blandet mel. Pastaen og nudlene har samme kvalitet som tradisjonell pasta laget av durumhvete mel. Prisen på det ferdige produktet reduseres mer enn tre ganger. Ingen forskjell i...