...Torrantica identifiserer en "familie av typiske og håndlagde matprodukter" (utelukkende fra Abruzzo og Molise) samt "fra sertifisert økologisk landbruk". Vi gjør kvalitet, håndverk og absolutt ektehet til vår sanne og unike styrke. Vi er også en sertifisert økologisk aktør for våre pastaprodukter (kamut, spelt, også fullkorn, rug, havre og mais) og ekstra fruktsyltetøy laget av italienske frukter. Blant våre produkter har vi også et utsøkt utvalg av håndlagde oljer og "reviderte" forretter, ferdige sauser og patéer/krem.
... matte eller glansede. I vårt faste tilbud har vi først og fremst meksikansk servise - fargerike tallerkener og skåler, stilige sauser eller sukkerboller. Hver gjenstand er håndlaget og unik. Vi prøver å få alt til å bli rimelig, så du kan forvente gode rabatter hos oss. Billig betyr imidlertid ikke dårligere kvalitet; våre produkter er slitesterke, da de brennes ved svært høy temperatur. Har du en spesiell idé om skulptur, avbildning eller beholder? Ikke nøl med å skrive til oss.
... Deliveroo. I din restaurant i Colombes får du kjøtt av høy kvalitet til beste pris. Menyene er tilgjengelige fra 9,90 € til lunsj og 12,90 € på ukedager om kvelden. Rettene varierer mellom 9,90 € og 49,90 €. For å akkompagnere kjøttet tilbyr Le Shérif garnityr og hjemmelagde sauser i ubegrensede mengder. Finn de beste stykkene av biff av fransk rase og opprinnelse, som entrecôte, côte de bœuf...
Vårt familieeide selskap ble grunnlagt i 1986, og siden den gang har vi personlig valgt ut råvarene og bearbeidet dem håndverksmessig for å sikre at vi kun tilbyr produkter av høy kvalitet. Hos Conserve Coradi kan du finne ekte delikatesser, produsert og bearbeidet etter tradisjonelle metoder med særlig fokus på miljøet: fra løk til chili, fra artisjokker til auberginer, samt oster, sauser...
...Agriturismoen strekker seg over 20 hektar hvor vi har frukttrær som gir oss våre syltetøy: granatepler, morbær, kaktusfiken, kvitten, hvite fiken og fikenfioroni. Vi har bjørnebærplanter og åkre hvor vi dyrker rapa, forskjellige tomatvarianter, paprika, artisjokker, soltørkede tomater, auberginer og tilberedninger som puré, sauser, paté og sauser. Våre pastaer er også beriket med sitron, appelsin...
Hovedpunkter: 1) Utvikling av nye produkter med hensyn til spesifikke krav til produkt og marked. 2) Produksjon av sauser, salater og fyll til gastronomi og industri.
...Førsteklasses saffran fra La Mancha.
Fargestoff av merke Arco Iris: Både i poser, som gir bedre dosering, og i plastkrukker i forskjellige størrelser.
Medisinske urter: Poleo, valerian, kamille osv.
Chorizo-pepper, ñoras og chili fra La Rioja, i tillegg har vi konserveringskrukker med papirmassen fra paprikaene.
Til slutt har vi esker for produksjon av pølser (chorizo, longaniza fra Aragón, salchichón og sobrasada) og et bredt utvalg av sauser, hvor vi fremhever sausen til calçots og romesco-sausen.
Vårt lille familieeide håndverksfirma tilbyr nisjeprodukter til både restaurantbransjen og detaljhandelen, samt til grossister og distributører. Spesielt tilbyr vi ekstra jomfruoljer, ligurisk pesto, oliven og ulike krydder og sauser. Den store erfaringen vi har opparbeidet oss gjennom smaking gjør oss tilgjengelige og nyttige for å engasjere forbrukere og profesjonelle aktører med informasjons-, markedsførings- og opplæringsaktiviteter, også utenfor Italias grenser.
Moguntia Food Group tilbyr et omfattende tjenestespekter når det gjelder utvikling av private label-produkter. For sauser, krydderprodukter og supper tilbys utvikling, produksjon og markedsanalyse, ulike merkevarekategorier samt markedssterke emballasjeløsninger. Forhandlere kan lansere sin egen, attraktive egenmerke og dermed nå ut til ulike målgrupper på en mer vellykket måte. I tillegg tilbys kvalifisert merkevareutvikling.
... kvalitetssertifikatene de har oppnådd, klarer å møte disse behovene på en utmerket måte. Selskapet lager alt fra ferdigretter for mikrobølgeovn, til dehydrerte sauser, til dessertpreparater, samt smakstilsetninger og aromaer for snacks.
Selskapet BGC AGRICULTURE AND FOOD LTD ligger i Bergama-provinsen i Izmir, Tyrkia, og har siden 2010 produsert soltørkede tomater, semi-soltørkede tomater, marinerte paprika, oliven samt sauser (grønn pesto, rød pesto) på et areal på 32 000 m2, hvor vi bruker toppmoderne maskiner til vår produksjon.