Frankrike, Sendets
...Produkt av høy kvalitet laget med Espelette-chili og andre krydder. I temaet for høykvalitetsaperitiffer tilbyr vi terrine av svinekjøtt med svart hvitløk. Oppskriften gjenspeiler stor håndverk og kombinerer subtilt aromaene av svart hvitløk, Espelette-chili og pepper. Bestill online, levering innen 48 timer. Ingredienser: magert svinekjøtt*, svinelever, svinefett*, fransk svart hvitløk*, havsalt, pepper*, Espelette-chili*, urter fra Provence* * Ingredienser 100% fra økologisk landbruk Mengde: 90g Oppbevaring: Oppbevares i kjøleskap etter åpning...
Portefølje (9)
Frankrike, Fresnes
... håndverks tradisjon: bruken av verjus fra Périgord, blandet med infusjoner av franske urter og krydder samt naturlige aromaer utviklet i Provence. Lite kalorier, naturlig og uten alkohol, passer OSCO perfekt med tonic og gir en ny signatur til No&Low cocktails. OSCO Le Rouge Ardent har vunnet bronsemedalje i IWSC 2023-konkurransen.
Portefølje (2)
Tyskland, Hude
...Krydder på verdensreise. Konsentrert i stedet for påtrengende, overdådig i stedet for energisk, bærekraftig i stedet for insisterende. Kort sagt: Nå blir det intenst – men akkurat i riktig dosering! Med våre krydrede sauna dufter lar du gjestene dine dykke ned i kraftgivende essenser fra krydder og urter. En reise over Provence, Alpene og Toscana, tilbake til den eneste sanne hjemmet: hjertet til gjestene dine! Og dit vil du vel også, ikke sant? Artikkelnummer: 51000341009 Emballasjeenhet: 5,5 l,L kanne (engangs)...
Portefølje (24)
Frankrike, Guenange
... fra Provence tilfører en mild duft til oppskriften. Du kan bruke den som condiment, som et supplement til sauser, til dine Devil-spyd, grønnsakswok og spesielt til kyllingene dine! Ingredienser: ALSACE SENNEP 41% (vann, sennepsfrø, eddik, salt, krydder, naturlige aromaer, natriumbisulfitt), IGP-honning fra Alsace 20%, sitronsaft, eddik, hvitløk, salt, ingefær, urter fra Provence. Laget i Frankrike 250 ml 0 (Scoville-skala)...
Portefølje (98)
Frankrike, Brue Auriac
...Farge: Rød Årgang: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Druetyper: Syrah 90%, Grenache 10% 14,0% vol. VINIFIKASJON: Bærekraftig vinproduksjon Kald pre-fermentering, Fermentering ved 20-25°C, Macerering i 2 uker, lagring på eikefat (228L – middels ristet) i 16 måneder SMAKSNOTAT: Nesen uttrykker intense noter av syltede mørke frukter, solbær og bjørnebær, delikat krydret med milde krydder og...
Portefølje (7)
Frankrike, Saulce Sur Rhone
Provence Alpes er et selskap som produserer og markedsfører krydder, urter, eddiker, ferdiglagde sauser… De utvikler et utvalg av krydder, smakstilsetninger og delikatesser av høy kvalitet, laget etter oppskrifter og produkter av høy kvalitet fra regionen.
Frankrike, Avignon
Opprettet i 1987 og lokalisert i Avignon, Provence Tradition selger urter fra Provence. Planter og krydder er utelukkende dyrket, høstet, tørket og kuttet i Provence. Subtile smaker fra området, det er Provence Tradition. URTER MED EKSEPSJONELLE AROMAER som basilikum, timian, rosmarin, salvie, laurbær, sarriette og mange flere. Vi distribuerer i Frankrike og i utlandet.
Frankrike, Brignoles
AROMATES LES MERIDIENNES har i 20 år vært spesialisert på bearbeiding, tørking og emballering av aromatiske planter. Vi tilbyr et bredt utvalg av aromatiske planter fra Provence: klare buketter, garnityr, små bunter, urter på stilk, blanding av urter fra Provence, Huileries-buketter, krydder- og urtedosetter. To andre serier kompletterer vårt produktsortiment = tørkede sopp og krydder.
Frankrike, FONTAINE DE VAUCLUSE
... liker også å skape nyheter både når det gjelder produkt og emballasje. Nyheten i år kommer fra sammensetningen av våre smørbare spesialiteter og den ancestrale oppskriften på "gibassié" fra Provence, som har gitt opphav til en aperitiff-kjeks laget med olivenolje, uten smør eller egg, og med smaker fra Provence, Croq’ Apéro.
Frankrike, Noyers Sur Jabron
Produksjon av safran i pistiller i Haute Provence, 10 km fra Sisteron, i Jabron-dalen. Økologisk landbruksmiljø, feltene brukes av en økologisk lammeoppdretter fra Sisteron. Hjemmelagde syltetøy av røde frukter og safran. Gratis besøk og smaking på gården fra mars til november. Mulighet for parkering for campingvogn.
Portefølje (2)
Frankrike, Suresnes
...hibiskusblomster fra Sudan, lavendelblomster fra Haute Provence, valmueblader fra Atlas... Kjøp av disse krydderne direkte fra kooperativer eller småprodusenter gjør det mulig å betale bøndene en rettferdig pris for arbeidet og produktene deres. Fraværet av mellomledd og Lilibillules rimelige prispolitikk gjør at forbrukerne kan skaffe seg disse eksepsjonelle produktene under de beste forholdene. I tillegg dedikerer Lilibillule 10% av omsetningen sin til sine øko-ansvarlige og solidariske tiltak.
Frankrike, Grans En Provence
Tropic Apéro posisjonerer seg som leder på markedet for oliven i fjerde generasjon i store og mellomstore butikker. Tropic Apéros mål er å berike oliven med grønnsaker, krydder, urter og sauser. Emballasjen av våre preparater bruker de to teknikkene som best bevarer ferskhet og kvalitet: saltlake og beskyttende atmosfære.
Frankrike, Aix En Provence
ADS FOOD er importør av utvalgte, høykvalitets matvarer. Vi tilbyr aromatiserte oljer, krydrede grilloljer, marinader, krydder, panader, parafin, brødsmuler, frysetørkede urter, ketchup, sauser og dehydrerte sausbunner.
Butikk for provensalske produkter som lavendel, olivenolje, såper, krydder, tapenade og andre pålegg, honning, pastis, santoner, duker, eddiker, Clisson og nougat. Også maritime varer.
Populære land for denne søkefrasen