Spania, Bailén ( Jaén )
... medlemmer og maler i gjennomsnitt 20 millioner kilo oliven, utelukkende av varianten picual. KVALITET OG INNOVASJON Med mål om å tilby forbrukeren et utvalg av produkter av eksepsjonell kvalitet, har dette samvirket satset på sertifiseringer av sine fasiliteter og produkter. For dette formålet har samvirket sertifiseringen Andalucía Kvalitet Sertifisert og ISO 9001 for sitt ledelsessystem, som er revidert av SGS Food.
Italia, Senigallia
...Produksjon og salg av rød- og hvitviner IGT og DOC typiske for regionen Marche, med druer som utelukkende kommer fra egne vinmarker i området Senigallia (AN). Produksjon og salg av ekstra jomfruolivenolje med ulike smaker, laget av oliven som utelukkende kommer fra egne olivenlunder i Senigallia og bearbeidet i eget olivenmølle. Mazzola gård har implementert et frivillig sporbarhetssystem, og har derfor oppnådd CSQA sporbarhetssertifisering for sitt ekstra jomfruolivenolje i samsvar med standarden "UNI EN ISO 22005:2008" angående sporbarhet i matvarekjeder.
Tyrkia, Aydin
... favoritt Egeiske rett. Neoliva Tørkede Naturlige Svarte Oliven laget av Domat-varieteten oliven fra Egeerhavet i Tyrkia. Tørket naturlig kun med salt. Ingen kjemikalier eller tilsetningsstoffer brukt i prosessen. Den inneholder litt ekstra jomfruolivenolje og er klar til å konsumere.
Italia, Torremaggiore
... verden for å gjøre denne monovarietaloljen, med unike organoleptiske egenskaper, kjent for alle entusiaster og ikke-entusiaster av ekstra jomfruolivenolje. Målet med selskapet er å gjøre de store fordelene med våre oliven kjent, selv for de som er mindre erfarne i bransjen, spesielt av sorten Peranzana. Produksjonen skjer i Nord-Puglia, i Alta Daunia, nærmere bestemt i Torremaggiore i provinsen...
Italia, Pienza
... modenhetsgrad, (fylling), og presses innen 24 timer etter innhøsting. Utvinningen av oljen skjer gjennom kaldpressing og ved hjelp av helt nye mekaniske prosesser, takket være hvilke produktet som oppnås bevarer nesten alle de organoleptiske egenskapene til fersk oliven. Selskapet har nesten hundre års erfaring i bransjen, takket være den viktige profesjonaliteten som ble oppnådd av sin grunnlegger, herr REMO MONACI.
Vi produserer olje fra oliven som er høstet fra våre olivenlunder i Egeerhavet og Indre Egeerhavet, hvor noen av verdens mest smakfulle olivenoljer produseres. Denne regionens lavsyre og karakteristisk velduftende olivenoljer har en unik aroma. I begynnelsen av oktober, når olivenene fortsatt er grønne, høstes de forsiktig i en tidlig høstperiode uten å berøre bakken, og legges i perforerte...
Tyrkia, Istanbul
... i halsen. ANALYSE RESULTATER Syreinnhold: Maksimum % 0,7 Mettet fett: 17,45 Gr. (100 Gr.) Energi: 898 Kcal (100 ML) Protein: % 0,01 Hva skiller Deren DURU Naturel Sızma Zeytinyağı fra andre oljer? Syreinnholdet er lavt. (Syreinnhold % 0,7) Bare oliven fra håndplukkede trær brukes i pressingen, bunnoliven blandes ikke. De innsamlede oliven sendes til pressing samme dag uten oppbevaring. Spiseoliven brukes. Oliven til olje blandes ikke. Siden olivenoljen vår presses under disse forholdene, har den lav syreinnhold. Den sendes i spesialdesignet, sunn innvendig lakkerte metallemballasje.
Italia, Canosa Di Puglia
Bedrift dedikert til omdanning av italienske oliven til ekstra jomfruolje. Vi jobber hovedsakelig med coratina oliven, i tillegg til andre typiske kultivarer som oliarola og paranzana. Vi tilbyr olje i emballasje på 3 liter og 5 liter.
Frankrike, MOURIES
Siden 1744 har vår mølle i Mouriès, i Vallée des Baux-de-Provence, mottatt innhøstingen fra olivenbøndene i Alpilles. Vi er glade i “grønn fruktighet” (oliven som plukkes “snurrende” og bearbeides på møllen umiddelbart), og vi utfører en første og unik kaldpressing for alltid å oppnå en kvalitet klassifisert som ekstra jomfru. Vi komponerer oljene våre ved å blande de viktigste olivenvariantene...
Hellas, Kampos
... regionen. Andre produkter vi tilbyr er Kalamata-oliven i ekstra jomfruolivenolje og grønne fiken i sirup. Filosofien til selskapet vårt er å produsere topp kvalitet ekstra jomfruolivenolje og lokale landbruksprodukter.
...Produsent av Nyons-oliven (Tanche) i økologisk landbruk, salg av olivenolje og AOC/AOP Nyons-oliven i engros, semi-engros og detaljhandel.
Tyskland, Bonn
100% Gresk Extra Virgin Olivenolje fra Sterna-Messinia Kalamata, Hellas. Originale Kalamata-oliven uten tilsetningsstoffer, fargestoffer eller konserveringsmidler. PRODUSENTFYLLING.
Vårt native, kaldpressede, premium olivenolje bringer et deilig stykke Italia hjem til deg! Her får du vite alt om produksjon, bruk og smak. Kjøp nå den originale olivenoljen laget av Coratina-oliven og Ogliarola-oliven med kraftig smak og intenst fruktig aroma. Hva er forskjellen mellom ekstra virgin olivenolje og native olivenolje? Hva er forskjellene i produksjon, smak og anvendelse? Her får du de riktige tipsene for å velge den optimale olivenoljen.
Produksjon av høykvalitets ekstra jomfru olivenolje fra italienske oliven.
... olivenmølle som ligger på gården, produserer vi en svært begrenset serie med Extra Virgin Olivenolje: den som kommer fra den første innhøstingen selges under merket "Agus", mens resten pakkes under merket "La Redonda". www.laredonda.net...
Hellas, Sparta
Vi ble født og vokste opp med olje i dette velsignede landet som kanskje produserer det beste olivenoljen i verden. Som små barn lever vi blant olivenlunder, og opplever alle stadier av oliven. Fra beskjæring, innhøsting og behandling, til emballering og markedsføring av produktene våre. Da vi startet, tenkte vi bare på eiendommen, men etter hvert som årene gikk og vi vokste opp blant olivenlundene, endret tingene seg stadig. Vi måtte fremheve olivenoljen vår i hele Hellas, men også i andre land for å bidra med vår kvalitet som produsenter til en sunnere kosthold.
Vårt selskap produserer, distribuerer og handler med oliven, olivenolje, soltørkede tomater, syltede agurker, syltede grønnsaker, ristet paprika, paprika- og tomatpuré, kokte og hermetiske produkter (fylte vinblader, sopp, kikerter, røde bønner og hvite bønner i saus osv.) og mange typer hermetikk og syltetøy fra Tyrkia. Vi eksporterer for tiden produktene våre til 23 land og 5 kontinenter i...
Barhoum Food er et familieeid selskap som har drevet med tradisjonell olivenproduksjon i Syria siden 1980. Eier Absi Barhoum har flyttet fra Syria til Tyskland og har ikke bare brakt med seg sin lidenskap for høykvalitets matvarer, men også et mangfold av deilige produkter. I tillegg til oliven og olivenolje, distribuerer han granateplesirup, tahini sesammasse, tomatpuré og andre spesialiteter...
Tyrkia, Bursa
Medisinske urter, Basilikum, Reyhan, Urte-te, Oliven og Olivenolje, Svart te, Kaffe, Sirup, Saus, Fruktpuré... Medisinske urter, Oliven og Olivenolje, Naturlig te, Tyrkisk svart te, Cocktail-sirup, Dekorasjonssaus, Fruktsaus, Tyrkisk kaffe, Espresso-kaffe, Filterkaffe, Instant kaffe, Sahlep, Varm sjokolade...
Spania, Arbuniel
... til å gjøre kjent og dele denne verdifulle grønne væsken som er olivenolje. Oljen "Finca El Trueno" er en monovarietal olje laget av Picual-oliven. Den produserte oljen utvikler eksepsjonelle fruktige aromaer. Den krevende og lidenskapelige tilnærmingen til Rocio og Charles, samt mennene og kvinnene som sammen med dem lager oljen fra Finca El Trueno, gjør den til en spesiell og unik olje. På 3 år...
Tyrkia, Aydin
... oliven som vi selv dyrker, i naturlige terrengforhold, 300 til 400 meter over havet, langt fra bosetninger og i områder som er åpne for sjøbrisen. Vi høster dem nøye for hånd i sesongen og tilbyr dem direkte til våre verdifulle kunder... Mazın Köy olivenoljer er den ferskeste og mest smakfulle måten å handle på. Si farvel til vegetabilske og faste oljer! Gå over til Mazın Köy olivenolje! Velg...
Tyrkia, Bursa
mlik tilbyr støtte med beste prisgaranti innen alle områder knyttet til oliven. Vi jobber for å tilby den beste kvaliteten med oliveneksport, olivenoljeeksport og engros tjenester til alle land. Oliven, olivenolje engros og detaljhandel, Gemlik svart bordoliven.
... innsamling av avlingene gjennom to møller i vår region: i Cachão og i Vale de Gouvinhas, Mirandela. Slik bringer vi vårt olivenolje fra Trás-os-Montes til bordet til våre kunder, sammen med kvalitetsgarantien. Vi er et ekspansivt selskap som har markert seg i markedet gjennom årene.
Spania, Calatorao-Zaragoza
...ikke bare når det gjelder smak og aroma, men også med hensyn til dens kjemiske sammensetning for å oppnå et produkt av høy kvalitet. Som et resultat av dette arbeidet, lanserer vi vår produktserie Albares og Premium. Disse er hentet fra tradisjonelle avlinger av arbequina-oliven, og kjennetegnes av sin aroma av urter, tomat og eple. I munnen utmerker de seg med sin balanse og tekstur, og avsluttes med et lett krydret preg som er karakteristisk for arbequina-varianten.
Tyrkia, Manisa
kaldpresset ekstra jomfruolivenolje tidlig høsting Syreverdi maks. er 0,6. Pressingsprosessen skjer ved maksimalt 20 °C. Den er laget av modne oliven ved kaldpressingsmetoden. De ferdige produktene lagres ved maksimalt 18 °C - 20 °C i et spesialtilpasset klimaanlegg. Høstede oliven presses innen maksimalt 5 timer. Den skarpe fruktige smaken, bitterheten og beska av de grønne olivenene merkes i en...
...Landbruket "INCANTALUPI" ble grunnlagt i Puglia i 1948, i full respekt for det verdifulle, urørte naturmiljøet. Her har vi siden 1997 produsert vår økologiske ekstra jomfruolje, hvor teknikkene for grønngjødsel og beplantning av jorden er anvendt. Alle behandlingsfaser, som: omdanning av oliven, lagring og emballering, utføres strengt i fravær av oksygen og kaldpresset; jorden gjødsles ved bruk...
Italia, Loreto Aprutino
... eiendommene til selskapet gjødsles med organiske stoffer, mens plantene ikke utsettes for noen plantevernmidler, i full overensstemmelse med reglene som regulerer økologisk produksjon. Malingen av oliven skjer strengt innen 24 timer etter innhøsting gjennom en kaldpressingsprosess. Det endelige produktet er en ekstra jomfru olivenolje av høy kvalitet, preget av en middels fruktig aroma, med urteaktige toner, hint av artisjokk og noter av bitterhet og krydder. Det anbefales å kombinere den med korn- eller belgfruktsupper, steker og salater.
Finland, Vantaa (espoo)
Vi er et selskap som fungerer som leverandør av høykvalitets ekstra jomfruolivenolje. Revlion representerer Beneoliva og Torremar, to multinasjonale selskaper spesialisert på eksport av olivenolje og oliven av høyeste kvalitet. Vi har mange kunder i Helsinki som er veldig fornøyde med våre produkter og tjenester, med tanke på at land som: Frankrike, Paris. USA: Miami, New York, Los Angeles. og...
Storbritannia, Callander
Engrosleverandør av ekstra jomfru olivenolje av høy kvalitet fra Kreta, Hellas. Også andre populære greske produkter, inkludert oliven, fetaost og honning.
Spania, Jaen
Kooperativ for mottak av oliven av Picual-varianten. Produksjon av høykvalitets ekstra jomfru olivenolje. Abonnementsanlegg for olivenolje i forskjellige beholdere og mengder.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play