Siden 1960 har vårt team av sjokoladeprodusenter laget tusenvis av sjokolader hvert år, alltid med respekt for den håndverksmessige tradisjonen, med tålmodighet og respekt. La Royale Normande forplikter seg til eksellens ved å lage sin egen praliné, noe som garanterer unike og dype smaker for oss og for deg. Fordelen med denne tilnærmingen er at vi kan overvåke oppskriften på praliné og kvaliteten...
... uttrykker all elegansen til Pinot noir. En stor vin å nyte med noen års lagring for å fullt ut kunne sette pris på kompleksiteten!
Innhold: 75cl
Type: Rødvin
Druetype: 100% Pinot noir
AOC: Gevrey-Chambertin
Lagring: Klar til å drikke nå og kan lagres til 2034
Serveringstemperatur: 14-16°C...
...{"Le grand ours - X1":"Den store bjørnen - X1","L’alliance inégalée d’une guimauve noisette et d’un chocolat noirintense":"Den uovertrufne alliansen av hasselnøttmarshmallow og intens mørk sjokolade.","Le nounours 100 % vanille d'exception":"Den 100 % eksepsjonelle vaniljebjørnen.","Le chic du chocolat, l’onctuosité d’un caramel raffiné":"Stilen til sjokolade, den kremete konsistensen av en...