...VÅR GLATTE OG KREMEDE PASTE LAGET AV SESAMFRØ!
Takket være den termiske prosessen som brukes for å riste sesamfrøene, fjerne fuktighet og øke protein- og fettinnholdet, får vi et flott produkt. Tahini er en allsidig og mye brukt ingrediens i det midtøsten-kjøkkenet og finnes i klassiske retter som hummus og baba ghanoush, både i israelske og tyrkiske kulinariske tradisjoner. Kjent for sin rike og nøtteaktige smak, er Tahini perfekt for å balansere krydderet i måltidene våre eller for å tilføre en smakfull kant til dem.
... fremstilles gjennom prosessen med å behandle frøene med svovelsyre. Det finnes også en riste-metode som hjelper til med å skille kim fra endospermen. Kjemikaliet brukes hovedsakelig som et tilsetningsstoff som bidrar til å tykne og stabilisere matvarer.
Fuktighet: 14-15%
pH-område: 5.0-7.5
Protein: 3%
Stivelse: Ikke påviselig...
... kompatibel med vann, kjølevæsker og konvensjonell frostvæske.
Hvordan bruke?
Det er viktig å riste boksen før bruk. Tilsett innholdet i boksen til kjølesystemet med varmeapparatet på og motoren som går varm (ikke varm). Hold motoren i gang i omtrent 10 minutter eller kjør en kort avstand. Merk: Vær forsiktig når du åpner radiatoren / kjølesystemet: varmt kjølevann eller damp kan slippe ut fra systemet. Skitne kjølesystemer bør først rengjøres.
... rist'. Likevel er det mer som går inn i å lage en cocktail enn du kanskje tror! Våre profesjonelle mannlige og kvinnelige bartendere tar deg med inn i cocktailenes og shakingens verden, men selvfølgelig skal du også få prøve selv! JUST SHAKE IT. Og hvis du etter eller før workshoppen ønsker å riste noe annet, kan du kombinere cocktailworkshoppen med vår WORKSHOP I SALSA-DANS. Selvfølgelig gir vi, om ønskelig, ikke bare tørste drikke, men også sultne mat takket være vår cocktail workshop inkludert BBQ eller middag. JUST SHAKE IT!