... i materialet. Vi oppnår dette ved å raskt kjøle ned saltkake og svart slagg. Masse er viktig når man behandler slagg. Det er den rimeligste, mest pålitelige og lavest vedlikeholdte metoden for å kjøle ned saltkake og slagg og bevare metallene. Saltkake- og slaggpanner ble tidligere vanligvis designet med en tykkelse på 38 – 40 mm. De holdt store mengder materiale som kunne ta alt fra 18 - 24 timer å kjøle ned før de ble tømt. Over tid ville de deformeres og sprekke, og måtte byttes ut periodisk. Vår design for høy masse kjøling (HMC) har en minimum tykkelse på 50 mm.
... kaker, kake-donuts og mye mer. Alle komponentene i IDA betjenes sentralt via en kontrollenhet, som er internett- og fjernstyringskapabel. I programvaren kan ulike brukernivåer med tilsvarende tilgangsrettigheter lagres. Kontroll av IDA er også mulig via et nettbrett. IDA har en integrert avløpsfiltrering med rustfritt stål permanentfilter for lengre fettbrukstid. Nivåreguleringen justerer automatisk fettstanden i frityrkokeren. For viderebehandling av produktene kan en automatisk fylling og et returfelt legges til.
Portefølje (9)
ufs.country_names.RU, Kropotkin
...Representerer konsentrert fôr med høyt proteininnhold. Kake er produktet som stammer fra solsikkeolje. Det oppnås som et resultat av pressing av solsikkefrø. Det betraktes først og fremst som en verdifull proteinkilde. Proteininnholdet i denne solsikkekaken er 38 %. Solsikkekake er rik på fiber (opptil 20 % av massen i absolutt tørrstoff) som øker fordøyeligheten av fôret og er nødvendig i rasjonene til alle dyr. Minimum leveringsvolum: 20 tonn Betalingsbetingelser: 100 % forskuddsbetaling Laster: Jernbanevogn, sjøcontainer, lastebil...
Portefølje (6)
...rom, limoncello, gianduja, nougat osv.) dekket med ekstra mørk sjokolade med minimum 62% kakao. - Holdbarhet: 12 måneder. - TRØFLER: laget av mørk sjokolade og hasselnøtter, drysset med kakao. - Holdbarhet: 12 måneder. - MELIGA PAIE: deilig kake laget med maismel, som er sprø og myk, fylt med syltetøy. - Holdbarhet: 5 måneder. - MELIGA KAKER: utsøkte småkaker fra Cuneo-tradisjonen, laget med smør...