Mota askotako plateretan gehitu ahal izateko edo produktu berriak prestatzeko deshidratazio-prozesua jasotzen duten perretxikoak dira, oso erraz konts...
Det handler om sopp og sopp som har blitt utsatt for dehydratiseringsprosessen umiddelbart etter innhøsting, slik at de kan tilsettes i forskjellige r...
Boletus, skiver, granulat eller pulver. Tilgjengelig i økologisk eller konvensjonell kvalitet.
Økologiske og konvensjonelle porcini sopp skiver A, gr...
Champignon i forskjellige snitt
Champignon (Agaricus bispora L.) er den mest populære matsoppen i Tyskland. Den kjennetegnes først og fremst av sin a...
Hvis du har problemer med å velge, eller hvis du foretrekker en kombinasjon av smaker, så er denne blandingen av tre varianter – kantareller, steinsop...
Hovedsakelig lyse skiver av utmerket kvalitet. Skånsomt tørket, håndplukket og håndpakket. I supper og sauser utvikler steinsoppen sitt fulle aroma. D...
Disse soppene er blant de mest kjente, da de har vært dyrket intensivt i over et århundre. De kalles også "Paris-sopp" når de dyrkes i huler.
Forbere...
europages-appen er her!
Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.