Belgia, Beringen
...Som en godt trent muskel har den spisse enden et høyt innhold av bindevev og er best egnet for langsomme, fuktige tilberedningsmetoder som braisering og gryterett. Dette storfekjøttstykket er perfekt for å rive, da det bokstavelig talt faller fra hverandre når det er kokt.
Portefølje (189)
Tyskland, Willich
...De halvautomatiske flerhodede vektene er den perfekte løsningen for "vanskelige" produkter som pakkes i faste vekter for hyllene i supermarkedene. Vi garanterer rask og nøyaktig veiing av skjøre og store produkter, samt en utmerket avkastning på investeringen. Disse kombinasjonsvektene brukes med suksess til veiing og pakking av kjøtt i form av schnitzler, gryterett eller pølser, men også av...
Portefølje (18)
Bulgaria, Sofia
... til en mørk rød, og smaken kan være alt fra bitter varm til søt varm. Bruksområder: røkt paprika brukes vanligvis i retter som gulasj, en langsomt kokt gryterett med rødt kjøtt, grønnsaker, løk, poteter og rømme på toppen av retten som et slutt-element. Det er en god idé å varme opp krydderet med en dråpe olivenolje i mindre enn ett minutt på lav varme for å frigjøre den naturlige smaken. Pakke: 125g, 250g og løsvekt...
Portefølje (154)
...Elsker du tradisjonell gryterett, men har ikke alltid tid til å forberede alle ingrediensene? Derfor har vi nøye valgt, terninger og blandet de vakreste grønnsakene for deg, slik at du kan bestemme om du vil spise det med kjøtt, ris eller pasta. Hver alternativ garanterer et sprøtt og saftig, og viktigst av alt, sunt måltid. Nettovekt: 450 g Energi: 119 kJ / 28 kcal Karbohydrater: 7,39 g Totale sukkerarter: 1,67 g Fett: 0,06 g Mettet fett: 0,01 g Proteiner: 2,17 g Salt: 0,07 g...
Portefølje (15)
Ukraina, Dnipro
...Retortemballasje er en myk matemballasje, som er et utmerket alternativ til vanlige bokser under produksjonen av hermetisk mat. Den brukes til: produkter som krever sterilisering, som: grøt, gryterett, hermetiske varer, supper, sauser, babymat (grønnsak- og fruktmos, supper, pasta, samt korn, kjøtt, paté), dyrefôr. Rask tilberedning er den viktigste fordelen med slike retter.
Portefølje (10)
Belgia, Oostende
... denne prosessen respekterer deres ønsker så godt som mulig. Slik at dere kan være helt fornøyd med både skjærvekten, snittet, emballasjen, sortimentet og bearbeidingen. Panklare retter: fra aperobrochette til zigeurschnitzler. Kjøttdelelse: fra kjøttboller, kjøttbrød til diverse hamburgere, pølser… Kalde retter: anrettede salater… Varme retter: gryterett, vol-au-vent,… Også Halal, vegetariske og fiskeprodukter.

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play