Frankrike, Condom
...Ny Aperitiff! En forfriskende drikk takket være den naturlige macerasjonen av ingefær kombinert med svart kirsebær. Passer både til aperitiffer og desserter. Serveres veldig kaldt med isbiter. Oppbevares kjølig etter åpning. VEKT: 1,4 kg SKU: bcegihasac075...
Portefølje (66)
Frankrike, Val De Cognac
...), Økologisk pili pili chili. Serveres kald, alene eller i cocktail, både som aperitiff og digestif. Dimensjoner: 10 × 10 × 19 cm Macerering: Minimum 3 måneder Alkoholprosent: 36° Vekt: 1.2 kg Visuell: Rød...
Portefølje (29)
Frankrike, Copponex
... etter åpning En ekte vitaminbombe av naturlige ingredienser, tiltalende med sin friskhet og aromatiske kraft. Laget av epler og kirsebær fra våre frukthager, utvalgt for sine smaker, gleder denne fruktjuicen både små og store. Den kan nytes både som aperitiff, til deilige ettermiddags-snacks, eller til frokost. Bærekraftige frukthager: Ja Høy Miljøverdi Nivå 3 (HVE3): Ja...
Portefølje (19)
Belgia, Couvin
...Apéritif - likør basert på Griottes-kirsebær. Et deilig alternativ til øl Lagringstemperatur: 3°C < T° < 25°C Oppbevaringstemperatur: 4°C < T° < 8°C Alk. 14,6% Vol Serveres med isbiter Tilgjengelig format: 75 cl...
Portefølje (8)
Frankrike, Le Bignon Mirabeau
...Utviklet fra et håndverk som har sin opprinnelse i hjertet av Japan for over tre århundrer siden, kombinerer Umeyoshi kraften fra shochu/saké med sødmen fra umé, den japanske aprikosen. Med sine noter av kirsebær og mandel, samt sin fyldige sødme, er Umeyoshi den ideelle aperitiffen. Den kan nytes med noen isbiter, med kullsyreholdig vann eller i blandinger, og Umeyoshi blir også festlig og...
Portefølje (1)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...Vinen: Med en vakker, sjarmerende fruktighet som utvikler seg mot kirsebær, plomme og bjørnebær, er denne deilige Primitivo kalt "Tratturi" i referanse til de gamle landeveiene som finnes mellom de dyrkede feltene i Puglia-regionen. Lettdrikkelig, med veldig myke tanniner og et krydret preg, er dette et supert forhold mellom kvalitet og pris, og utgjør en utmerket nytelsesvin å åpne som aperitiff...
Portefølje (321)
Frankrike, Pantin
... alkoholholdig følelse. En cuvée som er både veldig elegant og fristende. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Veldig vakker purpurfarge. Den komplekse duften uttrykker noter av konfiterte røde frukter, krydder, kokosnøtt og vanilje. Eikingen er smeltet sammen og tiltalende. I munnen avslører denne årgangen fine tanniner, en lang og delikat tekstur, som lar komplekse fruktige noter av kirsebær, vanilje og kakao vedvare. Bilde er ikke kontraktsfestet - Emballasjekostnader kan påløpe - vennligst kontakt oss. Mat- og vinparinger: - Aperitiff - Andebryst - Kjøtt i...
Portefølje (102)
Frankrike, Auxerre
...Nez ren solbær, knuste svarte plommer og svarte kirsebær med noter av svarte oliven, lavendel og duftende jord Bouche mellomfyldig, fast og kornete med en muskuløs kjerne og god lengde Mat- og vinparinger: aperitiff (froskelår i armagnac), forrett (fylte steinsopp à la bordelaise), hovedrett (puré av rype à la bazadaise), ost (camembert med Calvados) Vinifikasjon: Vinifikasjonen skjer under...
Portefølje (190)
Frankrike, Parnac
...Fleksibel og fruktig. En kjolegranat som uttrykker aromaene av røde frukter: solbær, bjørnebær, rips, kirsebær, fiol med nøye doserte fleksible tanniner. Servering: 15 -16°C. Anbefalt rett: Som aperitiff med forskjellige typer, med noen kjøttprodukter, grilling, middelhavsmat, salater, oster.
Portefølje (4)
Frankrike, Passa
...I hjertet av et bevart naturlig miljø, på åsene i Aspres. Domaine Rossignol lager med største omhu viner for hånd. Denne vinen med aromaer av kirsebær og bjørnebær, med myke tanniner, vil passe godt sammen med en kirsebærclafoutis, en svart skogskake eller som aperitiff. Serveres mellom 8° og 10° C.
Portefølje (14)
Populære land for denne søkefrasen