... vakkert pocheret frukt, på en eplepai...
Best før-dato*: 3 år
Nettovekt: 370g og to formater 750g for Abricot de Provence og Jordbær.
Sukkerinnhold: 62%
Distribusjonskanal: Selskapet Confit de Provence har valgt å differensiere enkelte serier basert på distribusjonsnettverket sitt. Slik finner du merkene Vergers des Alpilles samt deres variant Vergers Bio i store og mellomstore butikker i ditt område.
...Maison Lesage
Pâte de fruits de Provence dekket med praliné gianduja laget av mandler fra Provence og fruktsjokolade.
Oppbevaring på et tørt sted mellom 16 og 20 °C.
Ingredienser sukker, kakaosmør, mandler fra Provence, kakaopasta, skummet melkepulver, dehydrert glukosesirup, stabilisator sorbitol i pulverform, aprikos, kirsebær, fiken, jordbær, vann, jordbær, kirsebær, fiken, aprikos, geleringsmiddel pektin, overflatebehandlingsmiddel arabisk gummi, sitronsyre, soyalesitin...