...Denne blandingen bevarer den intense og dype smaken av en ekte italiensk espresso. Paranà Koffeinfri Kaffe er svært lettfordøyelig, har et redusert koffeininnhold og består av høykvalitets Arabica-kaffebønner som er behandlet med en av de beste avkoffineringsmetodene. Resultatet er en tett og nøtteaktig krem, med en fyldig karamellaroma, og hint av sjokolade og vanilje.
Portefølje (17)
Italia, Castel Volturno
...En Decaffeinato som ikke mister den typiske fylden og intensiteten av kaffe? Prøv det, hvis du ikke tror det. Smaken av tradisjon med en prosentandel kaffe som ikke overstiger 0,1 %. Koffeinen er ekstraktet fra bønnen mens den fortsatt er grønn og ikke ristet, uten bruk av skadelige løsemidler. All den myke og fløyelsaktige smaken av kaffe, uten koffein. Med noter av karamell, melkek sjokolade og tørket frukt.
Portefølje (68)
Italia, San Pietro Clarenza
... servering ved bordene i restauranter, barer, te-salonger osv.) eller i elegante pakker for utstilling på hyller eller i hjørner. Ingredienser: Sicilianske mandler, sukker, Honning fra Etna (appelsinblomst) egg hvite (naturlige, ikke frysetørkede) Pistasj, sjokolade / Vanilje...
Portefølje (8)
Italia, Prato
... resultat. Kaffesirupene er laget for å fremheve smaken av kaffedrikker uten å dekke over de originale smakene og aromaene. De løser seg umiddelbart med noen få svinger av skjeen og blander seg perfekt med drikken uten å danne klumper, og forbedrer teksturen av drikken ved å gi en større konsistens. Endelig kan du tilpasse kaffedrikkene og finne din favorittoppskrift. Det vil bare være en enkel tilsetning av våre kaffesirup, for å nyte et øyeblikk av ren lidenskap: hver kaffedrikk vil bli spesiell og eksklusiv.
Portefølje (3)
Italia, Belpasso
...Størrelse: Lengde 8,9 cm, diameter 2,5 cm. Tilgjengelig i forskjellige størrelser. - Vafler for cannoli cannolicchio dekket med sjokolade. Tilgjengelig i flere forskjellige størrelser: liten, klippeskall, medium, stor og maxi. Med og uten sjokoladeglasur. Tilgjengelig: Den pakket linjen for bakerier.
Portefølje (9)
Italia, Torino
...Cod. PRA 03 Cod. PRA 04 Cod. PRA 05 U/M Kg ESKE for 2 Kg Beskrivelse Uten stein kirsebær dyppet i Maraschino, dekket med 58% ren mørk sjokolade, 32% melkesjokolade eller hvit sjokolade.
Portefølje (97)
Italia, Giarre
...Sesongens Vannmelon, med Ricotta, Kirsebær fra Etna. Alle våre produkter følger den gamle oppskriften med Vann, Sukker og Frukt, uten fargestoffer eller kjemiske konserveringsmidler. I den praktiske emballasjen på 3,30 liter kan de lagres i fryseren ved -18° og er klare til servering. Vi sender til hele Europa.
Portefølje (7)
Italia, Vairano Scalo
...DEN 100% REINE HASSELNØTTPASTAEN, UTEN TILSETNINGSSTOFFER ELLER STABILISATORER, BLIR LAGET AV FORSKJELLIGE RISTINGSGRADER. HASSELNØTTPASTAEN ER ET HALVFABRIKAT, KJENNETEGNET AV EN RISTING SOM GIR DEN EN INTENSIV SMAK OG SOM FORBLIR LANGTIDSHOMOGEN OG KREMET. DEN BLIR ØNSKET SOM HOVEDINGREDIENS AV PRODUSENTER AV VAFLER, PÅLEGG, SJOKOLADE, HASSELNØTDRIKKER, SAMT I ISBRANSJEN OG BAKERINDUSTRIEN. DETTE PRODUKTET BLIR BRUKT TIL Å LAGE SØTSAKER OG ISKREM, OG GIR KAFFE OG SJOKOLADE EN SPESIELL SMAK.
Portefølje (6)
Italia, San Giorgio Delle Pertiche
... produsenter av riskaker, mais og mange andre kornsorter, både søte, salte og aromatiserte. Våre produkter er laget med utvalgte og kontrollerte råvarer i hver fase og er laget på en 100% naturlig måte, glutenfrie, sukkerfrie, med lite salt, egnet for vegetarianere og veganere, og fremfor alt, uten fargestoffer.
Italia, Sovicille
Med kjærlighet, entusiasme og dedikasjon som man gir en liten plante, ble Fabbrica del Panforte grunnlagt i 1994 med mål om å gjenskape og gjøre kjent de tradisjonelle søtsakene fra Siena i deres mest uttrykksfulle form. For produksjonen av sine søtsaker henter Fabbrica del Panforte originale oppskrifter fra den søte tradisjonen i Siena, arvet fra Mastri panfortai. Med bevisstheten om at matproduk...
Italia, Sassello
Siden 1860 har tiår gått, men håndverksproduksjon fortsetter å være vår filosofi. Den nåværende produksjonen, i tillegg til de myke amarettiene, som produseres i ulike versjoner men alltid i de originale dobbeltbåndsinnpakningene, inkluderer: baci di dama, småkaker dekket med fin sjokolade, sprø amaretti og, til festene, de tradisjonelle panettonene, pandorene og colombe. Den verdifulle erfaringen fra over et århundre er en garanti for kvaliteten på Virginia-konditoriene. Elegante og raffinerte, innpakningene minner om kjære bilder fra en svunnen tid, søte minner om et godt liv.
Italia, Torino
...", for håndtering og pakking av en stor variasjon av forskjellige produkter innen mat og FMCG: fra bakevarer til kjeks, sjokolade og konfekt generelt, uten å glemme tørre, ferske, kjølte og frosne produkter, pulver- og granulatprodukter, samt produkter for personlig og husholdningshygiene og mye mer.
Italia, S,egidio Alla V.
...Håndverksbedrift som lager typiske søtsaker laget på naturlig vis uten tilsetningsstoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Vår spesialitet er Sassi d'Abruzzo, en typisk søtsak hvor vi er de eneste produsentene av den originale oppskriften siden 1928. I tillegg produserer vi en mandelknas med 90% mandler som ikke har maken, samt mørk sjokolade som er smeltet og temperert ved lav temperatur og...
Italia, Alba
Vi er produsenter av bakeriprodukter basert i Nord-Italia. Vår kapasitet dekker hele spekteret: Torinese brødpinner tilgjengelig i forskjellige smaker, kjeks med maismel eller med hasselnøttkrem, tradisjonell bruschetta med ekstra jomfruolje og krydret smak, brødpinne sunn linje (uten gjær, uten salt, fullkorn), håndlagde sjokoladepraliner tilgjengelig i forskjellige smaker (Limoncello, Tiramisù, Cappuccino, Mørk sjokolade osv..)...
Italia, Brescia
... pizzasmak og pesto, grissini med sjokolade Zulù, de søte deigene Bibì og Bibò, og mange andre fristende matvarer fra Valledoro. Selskapet sender varer over hele Italia, også til barer, pizzerier, restauranter, puber, og butikker i både små og store distribusjoner.
Portefølje (10)
Italia, Cinto Caomaggiore
... tilberedning til den kommer på forbrukerens bord. - belagt papir med fullt biologisk nedbrytbare og komposterbare materbi, ideelt for matemballasje og beskyttelse av ferske matvarer; - pergamentpapir laget av rå sulfit- og sulfatcellulose, uten tilsetning av kjemiske tilsetningsstoffer. Egenskaper av fettmotstand, helt naturlig og egnet for kontakt med matvarer. Vi produserer også mykt emballasjepapir for beskyttelse og transport av skjøre gjenstander og elektroniske komponenter, sjokkbestandig, absorberende og ripebestandig.
Portefølje (9)
Italia, Ferrazzano
... fra naturlige essenser eller ingredienser. Når det er mulig, lager vi melkefrie produkter uten tilsatt sukker. Alle produktene våre er også palmolje- og glutenfrie. I de senere årene har Shockino Mix Experience vært hovedpersonen på arrangementer og smaksprøver over hele Italia, fra EXPO2015 til Salone del Mobile og Salon du Chocolat i Milano, Cibus Parma og Vinitaly i Verona.
Portefølje (2)
Italia, Monte Sant'angelo
... mer. Innen syltetøy finnes det syltetøy laget av appelsiner, sitroner og mandariner, produsert uten konserveringsmidler, kun med frukt fra Gargano og sukker. Selskapet er et referansepunkt for elskere av ekte mat og italienske og pugliesiske kulinariske tradisjoner.
...1979: Dolce Idea Fabbrica di cioccolato ble grunnlagt med håndverksproduksjon, ledet av Gennaro Bottone. Siden 1979 har de gledet smaksløkene med en rekke produkter som forener håndverksintegritet med fantasi og kunstnerisk skapelse. Ikke uten grunn heter Bottone-firmaet "Dolce Idea". Dette bekrefter at sjokolade blir sett på som leire som kan formes etter kundens smak og konditorens kreativitet...
Italia, Castel Maggiore
Kvaliteten på sjokolade etter tradisjon...
SJOKOLADE OG GODTERI FRA TORINO Fabrikk og Kontorer:...
Lakrisindustri og beslektede produkter...
SE PLASS PÅ SIDEN...
Produksjon av: panettoni, pandori, colombe...
Italia, Volta Mantovana
Fersk pasta håndverksproduksjon...
Alta Valle Camonica...
Italia, Monsummano Terme (pt)-Italie
Vi produserer dadelsyltetøy, ekstra syltetøy laget av dadler, dadlemel og dadleekstrakt (uten tilsatt sukker, uten aroma, uten fargestoffer... 100 % naturlig) i Italia i en ISO-sertifisert bedrift. Vi produserer fylte kjeks med dadelsyltetøy, sjokolade fylt med dadelsyltetøy og andre delikatesser...
Godhet har enkle ingredienser... Selskapet Stringhetto har solide røtter: grunnlagt i Legnago (VR) i 1983, har frukt- og grønnsaksbedriften utviklet seg til å produsere håndlagde syltetøy, pålegg og sjokolade, og tilbyr ekte produkter av utmerket kvalitet, uten tilsetning av fargestoffer eller fortykningsmidler. Stabiliteten til dette selskapet ligger i å investere i kvaliteten og prestisjen til sine råvarer, og vokse med respekt for jorden og de gamle tradisjonene, som er essensielle krav for et produkt som skiller seg ut på markedet.