Italia, Langhirano
242km
I over 40 år har Monica & Grossi produsert prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo og prosciutti cotti. I tillegg markedsfører de Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta, culatello con cotenna. Det velges nasjonalt kjøtt av høyeste kvalitet, bearbeidet med stor erfaring av mesterprosciuttai og modnet i de luftige omgivelsene med det ideelle klimaet i Langhirano.
Portefølje (3)
Italia, Viterbo
166km
...Coppa di testa, også kjent som coppa in cassetta, produsert med hodet av svin og med tilsetning av edle deler av svinet. Produktet er laget av "gamle norcini" og er dyktig videreført fra den gamle oppskriften. Lett aromatisert med sitron og appelsin, deilig som en snack eller servert med ekstra virgin olivenolje og chili som en hovedrett. Smakfull.
Portefølje (7)
...Jo mer populær en salami er, jo mer mener vi at den fortjener omsorg og oppmerksomhet. For oss betyr det først og fremst kjøtt kun av svin og kun av høy kvalitet. Vi bruker 70% magert kjøtt malt til fin kornstørrelse og 30% fett kuttet i terninger, med krydder, salt og pepper. Vi bruker ikke mindre edle deler, vi bruker ikke svinekjøtt fra innmat, ingen polyfosfater. For et bedre resultat, fyller vi som tradisjonen tilsier i store stykker på 25 kg, binder for hånd, og koker lenge (minst 20 timer) i tørre luftovner. Når vi skjærer, er vår mortadella duftende, fløyelsmyk, med en ren smak.
Portefølje (10)
...Vitigno: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Farge: rubinrød, med fiolette refleksjoner og som tenderer mot granat med aldring | Duft: vin av stor eleganse. Man opplever fruktige aromaer som blåbær og bjørnebær, med fine, ristede og vaniljeaktige noter | Smak: i munnen fremstår den tørr, varm og fyldig. Tanninene merkes, men på en myk måte takket være oppholdet i barrique. ABBINAMENTI GASTRONOMICI: Utmerket vin til stekt kjøtt, spesielt svin, lam og geit. Passer godt med vilt. Også en vin for meditasjon.
Samsvarende produkter
Altropasso
Altropasso
Portefølje (1)
Siden 1957 har familien Vitali utøvd den gamle kunsten med norcineria med lidenskap, omsorg for kundens behov og fokus på kvalitet. De moderne produksjonsteknikkene har gjort det mulig for oss å videreutvikle disse egenskapene som, i dag som den gang, kjennetegner vårt selskap. Vi dyrker korn som skal bli fôr på våre jorder. Vi oppdretter svin av edle raser født i provinsen Fermo på vår gård i Petritoli, klassifisert BAT (Best Available Technique) og selvforsynt med energi takket være produksjon av energi fra fornybare kilder (solenergi).
Portefølje (1)
Italia, Codogne'
239km
Nord Piave produserer staller og bokser for hester, staller for storfe, svin og sauer. Hesteanlegg, utstyr for hester, husdyrutstyr, autokjennere for storfe og sauer, høyloft og landbruksbygninger. Rideanlegg for hestesport, bokser for avvenning og oppdrett av kalver. Produsenter av artikler for paddocker som småhus, høyholdere, faste og mobile gjerder. I tillegg har vi et bredt utvalg av...
Italia, Piombinodese
223km
Vi er et italiensk selskap spesialisert på design, produksjon og markedsføring av naturlige produkter for husdyrhold (drøvtyggere, fjærfe og svin). Vi tilbyr produkter for dyrefôring (ernæringsmessige tilskudd basert på probiotika, planteekstrakter, essensielle oljer, antioksidanter...), miljø (behandling av gjødsel og lukt, tørking av strø - ved hjelp av enzymer, bakterier, leire, plantefibre...
Italia, Modena
197km
... erstatninger for dyrere og tradisjonelle råvarer (som fiskemel og soyamel). Disse ingrediensene er egnet for produksjon av fôr til husdyrarter, som drøvtyggere, svin og fjærfe, samt for oppdrettsfisk og akvakultur. Våre kunder er fôrprodusenter og store gårder. Agrifeed har også utviklet en serie med organisk-mineralske formuleringer som er ideelle for behandling av alle typer avlinger. Gjødselen vi tilbyr...
Italia, Cerreto D'esi
48km
I vårt økologiske gårdsbruk oppdretter vi svin i semi-fri tilstand med økologiske metoder, der dyrevelferd står i fokus. Svinene fôres utelukkende med korn fra gården, og det gis ikke antibiotika. Alle dyrene blir bearbeidet på gården, som er utstyrt med et laboratorium for bearbeiding av spekemat. Vi produserer ulike typer salami, modnet bacon, krydret lardo, lonza, lonzini, guanciale og skinke...
Italia, Basilicanova-Montechiarugolo
238km
... som produktavfall minimeres og ubehag for dyrene reduseres. Det parmense selskapet er tilgjengelig for produksjon av tilpassede anlegg for slakterier egnet for slakting av: sauer, storfe, svin utstyrt med transportbane og tilbehør. Hvert anlegg er laget av rustfritt stål og materialer som er egnet for kontakt med mat, i full overensstemmelse med gjeldende forskrifter, for å sikre hygiene og...
Italia, San Giovanni Del Dosso
207km
... produkt av høy kvalitet og finish. Så langt har dette valget, til tross for markedskrisen som har rammet sektoren, fortsatt å bli anerkjent av markedet. For tiden har selskapet en ny økologisk produksjon med bearbeiding av hamp og kalk for tetting og isolering av vegger. Dette gjøres i samarbeid med ulike tekniske kontorer innen prefabrikkeringssektoren. Selskapet arbeider innen dyrehold for svin/ storfe og innen veisektoren.
Italia, Torre De Passeri
183km
Italiensk industriell kjøttproduksjon - Lam, Sau, Geit, Arrosticini, Svin, Kjøttpålegg - Halal-sertifisering Italia...
Italia, Campitello-Marcaria
244km
Hvite og fargede kyllinger...
Italia, Maranello
192km
ARA Italy, etablert i 2007, samarbeider med teknikere og operatører med over 20 års erfaring innen bearbeiding av svinekjøtt og industriell automatisering generelt. Selskapet bygger og markedsfører spesielt utstyr for bearbeiding av svin: maskiner for behandling av ferske skinker som skal modnes, hydraulisk utstyr med fast (anlegg) eller mobil (vogn) sentral for avskjæring av ben og haler. I nært...
Italia, vicenza
232km
Ingeniørfag, ledelse, teknisk økonomisk rådgivning, skreddersydde løsninger for kundenes behov innen følgende sektorer: melkeproduksjon, slakting og bearbeiding av kjøtt, frukt og grønnsaker, farmasøytisk industri, teknologiske anlegg for sykehus. Vi er i stand til å levere nøkkelferdige anlegg over hele verden. Innen kjøttsektoren bygger vi slakterier for storfe, svin, sau og fjærfe. Automatiske lagre med lav temperatur -30 °C: automatiske hyller, kjølepaneler, luftbehandlingsenheter som kan desinfiseres, laget av glassfiber for bruk i matvare- og farmasøytisk industri samt sykehus.
Italia, San Miniato
179km
Slakting av storfe, svin og hester...
Italia, Senigallia
14km
Italia, Bentivoglio
163km
Kjøtthandel...
Italia, Montelabbate
25km
Italia, Sant'ilario D'enza
235km
Svinehandel...
Italia, Costabissara
239km
Quarter Horses...
Italia, Potenza Picena
61km
Italia, Borghi
64km
Italia, Mercato Saraceno
74km
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play