Italia, Giuliano
...Farina "O", Farina "00", sukker, salt, animalsk fett, betakaroten. FARCITURA: Ricotta av melk, sukker, semule, kandisert appelsin, appelsinpuré, aroma kanel, vanilje. FORBEREDELSE: Pensle med eggeplomme. Stek ved 220° i forvarmet ovn. KOKING: Ca. 18/20 minutter Oppbevaring ved -18° Produktet må tines.
Portefølje (129)
Italia, San Pietro Clarenza
... servering ved bordene i restauranter, barer, te-salonger osv.) eller i elegante pakker for utstilling på hyller eller i hjørner. Ingredienser: Sicilianske mandler, sukker, Honning fra Etna (appelsinblomst) egg hvite (naturlige, ikke frysetørkede) Pistasj, sjokolade / Vanilje...
Portefølje (8)
Italia, Martina Franca
...ETIOPIA, KOLUMBIA. Alle kaffene er behandlet med våt prosessering og er nøye utvalgt for å være feilfrie. MOROLA Intenso er en kaffe som passer til ethvert tidspunkt på dagen. Den er overhodet ikke bitter, og er ekstremt behagelig å drikke som den er, eller maksimalt med bare en liten spiss av en teskje sukker. Den har en sødme som minner om karamell og vaffel med aromaer av vanilje. Hvis du kan, ikke gå glipp av å drikke den i en varm keramikkopp: det vil føles som en helt annen kaffe.
Portefølje (5)
Italia, SALZANO
... - 850 g sukker; - 250 ml vann. Valgfritt kan man også tilsette vanilje eller kanel Maskindimensjoner cm 70x45x70 Emballasjedimensjoner cm 80x60x95 Maskinvekt kg 23 Vekt med emballasje kg 27 Maksimal kokekapasitet kg 2 Koketid for maksimal last. min 25 Nominell elektrisk effekt W 3400 Nominell elektrisk spenning 230 V Frekvens Hz 50...
Portefølje (6)
... I.G.P.", rørsukker, kakao, Bourbon-vanilje. Kan inneholde spor av annen nøtt, melk og gluten. Oppbevares på et kjølig og tørt sted i maksimalt 9 måneder. Næringsverdier per 100g produkt: Energi 544 kcal / 2276 kj Fett 38g hvorav mettet 4g Karbohydrater 45g hvorav sukker 37g Proteiner 10g Fiber 7g...
Portefølje (3)
Italia, Bronte
...Ingredienser: hvetemel type "O", pasteurisert eggeplomme, smør, fruktose, sukker, naturlig surdeigspulver (hvete), emulgator E471, helmelkpulver, gjær, salt, aromaer. Fyll: sukker, hasselnøttpasta 30% (ristede og raffinerte hasselnøtter), vegetabilske oljer og fett (palme, palmekjerne), oljer (solsikke), skummet melkepulver, mysepulver, emulgator (E322 soyalecitin), aromaer (vanillin). Topping: sukker, vegetabilske fettstoffer (palme, palmekjerne), ren hasselnøttpasta 10% (ristede og raffinerte hasselnøtter), skummet melkepulver, laktose, hakkede hasselnøtter 5%, E322, aromaer (vanilje og melk).
Portefølje (56)
Populære land for denne søkefrasen