...Berik tilbudet deres med cavatelli sarde og finochietto, en oppskrift som tar utgangspunkt i ingrediensene fra vårt land for å skape en kombinasjon av kulinariske tradisjoner fra ulike deler av Italia. Laget med de beste råvarene, vil de gi kundene deres en behagelig reise i smak.
Portefølje (45)
Italia, San Pietro Clarenza
...Duften av vill fennikel beriket med smaken av sardiner, sultaniner og aromaen av safran i en klassisk siciliansk saus for å lage unike pastaretter. INGREDIENSER: Fersk vill fennikel min. 80%, ferske sardiner, ansjosfileter, sultaniner, PINJER, ekstra virgin olivenolje, solsikkeolje, fersk løk, salt, svart pepper, safran. Kan inneholde fragmenter av pinjekjerneskall. Pakninger på: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portefølje (8)
Italia, Paterno'
...Tenkt ut og laget i Conserve Conti, dette pestoet inneholder sicilianske tradisjoner som går langt tilbake i tid. "Finocchietto Selvatico", en vill grønnsak fra Etna-regionen, med en unik, sterk og karakteristisk smak, er ideell som krydder til første retter (pasta med sardiner). Den brukes ofte sammen med en fiskerett, men er også utmerket når den tilsettes en suppe med belgfrukter, som kikerter eller bønner. Tro mot tradisjonen for å fremheve smaken, produserer vi det utelukkende med ekstra jomfruolivenolje. Prøv det og smak på den ekte sicilianske tradisjonen.
Portefølje (9)
Italia, Sciacca
... anerkjent i markedet for sin eksepsjonelle evne til innovasjon. Selskapet Carlino s.r.l. produserer ansjosfileter i olje, sardinefileter i olje, ansjospasta, saltet ansjos, saltede sardiner, marinerte ansjosfileter og Colatura. Fisken som brukes er kjent for sin utmerkede smak, friskhet og lysstyrke, bearbeidet med kulde for å bevare de ernæringsmessige, kvalitative og organoleptiske verdiene i henhold til de strenge kontrollene i vårt kvalitetssystem.
Populære land for denne søkefrasen