...LICOR DE GINJA PASSIONALE er en likør oppnådd ved hydroalkoholisk infusjon
kald infusjon av en høy mengde ferske kirsebær, i henhold til en tradisjonell oppskrift.
Som i fortiden, produseres Licor di Ginja Passionale etter den håndverksmessige metoden.
- For øyet fremstår den mørkerød med oransje refleksjoner
- Nesen overraskes av en søt kirsebærduft, hintene er fruktige og
vedvarende
- Smaken avslører en myk, intenst fruktig smak som nesten
klapper
Laget utelukkende av økologisk dyrket frukt, uten konserveringsmidler
eller fargestoffer.
Volum: 70cl - 20%vol...
...Mandelpasta er et av symbolene på siciliansk konditori, utbredt i forskjellige former og konsistenser over hele øya: hver type er utsøkt, fristende som kirsebær, fordi én fører til en annen. Det er mandelkaker, i Sicilia kaller vi dem 'mandelpasta': i variantene: Med mandler, Med appelsin, Med sitron og Med pistasjnøtter.
... tilgjengelighet er garantert gjennom sesongene basert på avtalte spesifikasjoner og en kontrakt.
Liste over tilbudte produkter (Sertifisert økologisk/konvensjonell)
· Eplejuice NFC og konsentrat
· Aprikosjuice konsentrat
· Gulrotjuice konsentrat
· Kirsebær (søt/sur) juice konsentrat
· Sitronjuice konsentrat
· Appelsinjuice konsentrat
· Ferskenjuice konsentrat
· Pærejuice NFC og konsentrat
· Granateplejuice NFC og konsentrat
· Lilla/svart gulrotjuice NFC og konsentrat
· Kvittjuice konsentrat
· Rødbetjuice NFC og konsentrat...
... en intens rubinrød farge. Den har en smak med hint av bær, kirsebær, plomme med en sterk lukt og smak av bitter mandel.
Skreddersydde produksjoner for flyselskaper, skip, jernbaner, osv.
For andre formater, kontakt salgsavdelingen: +39 3477240044.