...Kaffen dyrket av Carlos på hans plantasje i Honduras har en ganske rik aromatisk og smakfull profil. Takket være 48 timers naturlig fermentering kan vi med denne kaffen nyte både de søte tonene av melkek sjokolade og karamell, samt de fruktigere tonene av appelsin og grønt eple. En eksplosiv blanding som alltid forblir balansert med en middels syrlighet.
Sted: Corquin, Copan
GÅRD: Carlos Estevez Mejia
Høyde: 1450 – 1550 moh
Variasjon: Rød Catuai
Behandling: Anaerob 48 timer
PROFIL I KOPPEN: Appelsin, hvit sjokolade, grønt eple og karamell
Ideell for: Pour over metoder...
...Cod. GEM 02
U/M Kg
ESKE for 3 Kg
Beskrivelse
Fylt med myk IGP Piemonte hasselnøttkrem, dekket med 32% melk sjokolade og toppet med hele hasselnøtter.
...Produksjon og salg av håndlagde sicilianske granita i følgende smaker:
Ananas, Rød Appelsin fra Sicilia, Kaffe, Sjokolade og Kanel, Jordbær og Markjordbær fra Maletto, Grønn Sitron fra Siracusa, Siciliansk Mandariner, Mandler og Ristet Mandler fra Avola, Pistachio fra Bronte, Svarte Morbær fra Etna, Bergamot, Bivona Fersken, Cantaloupe Melon, Hvite Fikener, Kaktusfiken, Granateple, Mynte...