Italia, Maruggio
...Druetype: Hvit Malvasia – Trebbiano – hvit Pinot Produksjonsområde: Østområdet av Taranto Jordtype: Rød jord blandet med stein tuf og/eller kalkstein Vintype: Støttet alberello Gjennomsnittlig alder på vinmark: 15 år Gjennomsnittlig produksjon / hektar: 120/150 kvintal druer Høsting: September Druet høstemetode: Håndplukking Alkohol: 11% - 12% vol. Farge: Strågul til gylden Bouquet: Veldig behagelig fruktig Smak: Tørr og kjølig Serveringstemperatur (celsius): 8° -10° C Anbefalt: Aperitiff, forretter, supper og delikat tørr, kokt rødt kjøtt, hvitt kjøtt, fisk, skalldyr, lagrede oster.
Portefølje (8)
...Vin på glassflasker på 0,75 liter. Pakker med 6 flasker. VIN INZOLIA MED MANDEL. Ingredienser: Vin, sukker, naturlig mandelaroma (2,5%). Sensorisk aspekt: Gjennomsiktig vin med en strågul farge. Den har en søt fruktig smak med hint av hvite bær, med en sterk lukt og smak av bitter mandel. NERO D'AVOLA MED MANDEL. Ingredienser: Vin, sukker, naturlig mandelaroma (2,5%). Sensorisk aspekt: Vin med...
Italia, Paternó
... klassisk oppskrift. 2. Mandelsmør med pistasjnøtt: en eksplosjon av siciliansk smak, beriket med den intense og kremete smaken av pistasjnøtt. Disse smørene er uimotståelige for elskere av rike og kraftige smaker. 3. Mandelsmør med appelsin: essensen av appelsin smelter sammen med sødmen fra mandelen, og skaper en perfekt kombinasjon av friskhet og sødme. Ideelle for de som søker en fruktig og...
Samsvarende produkter
Mandelpasta med forskjellige smaker
Mandelpasta
Portefølje (1)
Italia, Catania
...Oljen "Prezioso" kommer fra en spesiell olivenvariant, "Nocellara Etnea", som dyrkes nesten utelukkende på skråningene av Etna. Olivene, som kommer fra økologisk landbruk, høstes for hånd innen november når de fortsatt er grønne, noe som ofrer avkastningen for å oppnå en olje med en mer fruktig smak. Pressingen, som skjer innen 6/12 timer etter innhøsting, utføres av en mølle som, i tillegg til å...
Portefølje (8)
Italia, Forli'
...Kaffe med fyldig tetthet, med søt, fruktig og småkakeaktig smak. Den separate ristingen fremhever de fruktige notene og syren, noe som gjør den søt og tett.
Portefølje (23)
... kjennetegnes av en fruktig, grønn smak, med bitterhet og krydder som gjør smaken harmonisk totalt sett. Det er en 100% italiensk ekstra jomfruolivenolje som er resultatet av erfaring, engasjement og lidenskap, en ekte ekstra jomfruolivenolje, produsert fra en gammel tradisjon av kvalitet, men også fra en bedrift som har vært forankret i området i mange år, i tråd med de mest moderne metodene for...
... (kaldpressing); denne metoden gjør det mulig å oppnå en ekstra jomfruolje av høy kvalitet. Ved første øyekast har vår olje, produsert utelukkende i området rundt FARNESE, en smaragdgrønn farge med gyldne refleksjoner og avgir en fruktig duft som minner om nyplukkede, modne oliven. Den har en kraftig smak med toner av artisjokk. Ved smaksetting etterlater den en behagelig krydret og bitter ettersmak med mandelaktige nyanser. Den er rik på vitamin E, polyfenoler og andre antioksidanter.
Portefølje (1)
... tradisjonelle steinsystemet og enestående kaldpressing. Den ekstra virgin oljen som oppnås har ikke bare en veldig lav syreinnhold, men er også aromatisk, rik på dufter og har en karakteristisk fruktig smak: en ekte presset oliven! Landbruksselskapet Le Farnie er sertifisert som en økologisk bedrift (ccpb) PAKKINGER: BOKS på liter 5; 3; 2; 1; 0,5; 0,25; GLASSFLASKE i mørkt glass på liter 0,25 og 0,75; KERAMIKKUR på glassert og håndmalt leire på liter 4; 0,75; 0,25. Det tilbys hjemlevering i Italia og Europa. Fullstendig prisliste finnes på nettstedet www.agriturismolefarnie.it...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play