...Oljen "Prezioso" kommer fra en spesiell olivenvariant, "Nocellara Etnea", som dyrkes nesten utelukkende på skråningene av Etna. Olivene, som kommer fra økologisk landbruk, høstes for hånd innen november når de fortsatt er grønne, noe som ofrer avkastningen for å oppnå en olje med en mer fruktigsmak. Pressingen, som skjer innen 6/12 timer etter innhøsting, utføres av en mølle som, i tillegg til å...
...Kaffe med fyldig tetthet, med søt, fruktig og småkakeaktig smak.
Den separate ristingen fremhever de fruktige notene og syren, noe som gjør den søt og tett.
... (kaldpressing); denne metoden gjør det mulig å oppnå en ekstra jomfruolje av høy kvalitet. Ved første øyekast har vår olje, produsert utelukkende i området rundt FARNESE, en smaragdgrønn farge med gyldne refleksjoner og avgir en fruktig duft som minner om nyplukkede, modne oliven. Den har en kraftig smak med toner av artisjokk. Ved smaksetting etterlater den en behagelig krydret og bitter ettersmak med mandelaktige nyanser. Den er rik på vitamin E, polyfenoler og andre antioksidanter.