Italia, Imperia
...Delikate og sprø italienske paprika. Akkompagnert av olivenolje og aromatiske urter. Produktetikett I 'Vedlegg' finner du etiketten med næringsdata og annen informasjon om produktet. Kombinasjoner Klar til å nytes som aperitiff eller forrett, eller til å brukes som en frisk base for utmerkede oppskrifter. Lagringsmetode Oppbevares på et tørt og kjølig sted, unna varmekilder. Når den er åpnet, oppbevares i kjøleskapet (+4°C) med produktet dekket i olje og konsumeres innen 3 dager. Kode: PEP 280...
Portefølje (44)
Italia, Nocera Inferiore
IMEPA s.r.l. er spesialisert på produksjon, tørking og bearbeiding av grønnsaker, urter, krydder, frukt og ingredienser for matvarebedrifter. I tillegg er vi produsenter av sauser til pasta (boscaiola, puttanesca, spaghettata), ferdig risotto, samt paprika- og chilikonserver som er ideelle for kjøtt.
Italia, Vigonza
... ferdigblandede krydder. 11 typer curry for kjøtt, fisk og frukt. Salt og pepper, chili og paprika fra hele verden. Tørket frukt, frukt- og grønnsaksmel, konsentrerte mataromaer. Du kan også finne tilbehør som krus, tepotter, sushi-sett, jern tepotter, osv. økologisk linje. Våre tjenester inkluderer: rådgivning og tilberedning av te på forespørsel, leveranser til små og mellomstore matindustrier, dagligvarebutikker, helsekostbutikker, delikatesseforretninger, apoteker, slaktere, restauranter, barer og hoteller. Kurs i teutdanning. Åpning av franchisedrevne butikker.
Portefølje (4)
... av produktene takket være den konstante oppmerksomheten fra personalet og de moderne bearbeidingsanleggene som benyttes. Utfører daglige leveranser for å sikre maksimal ferskhet og kvalitet. Poteter, barba, urter, fennikel, gulrøtter, spinat, squash, paprika, aubergine, mangold, catalogna, felt-radicchio, parmesan-aubergine, bønner, rapa-topper, stekt, kokt barba, kokte urter, dampet fennikel, dampede gulrøtter, rosenkål, små løk, blomkål, kål, bønner, brokkoli, surkål laget kokt, dampet eller grillet.
Populære land for denne søkefrasen