Italia, Ozzano Dell'emilia
Italia, Caltanissetta
... vi å tilfredsstille ganen til både de som ønsker å prøve nye smaker og de som ikke gjør det, med ingredienser og kombinasjoner som gir en perfekt balanse på smak. For å produsere vår iskrem bruker vi kun utvalgte naturlige ingredienser som: fersk melk fra Sicilia, fersk fløte, sukker, pistasjnøtter og mandler fra Sicilia, italienske hasselnøtter og frukt av førsteklasses kvalitet. I denne...
Italia, Scandolara Di Zero Branco
Selskapet Albert Gelati srl er en leder innen produkter for iskrem- og konditoribransjen. Vårt sortiment inkluderer en rekke preparater for iskrem og søtsaker. Tuttafrutta er en puré av fersk frukt for produksjon av iskrem, sorbeter, drinker, granita og for alle matpreparater basert på frukt. Tuttafrutta kan oppbevares ved romtemperatur og er pakket i et aseptisk miljø, en teknologi som sikrer...
Italia, Siderno
... 20 bokser per lag, og en pall i høyden består av 15/18 lag (maksimal høyde 1,80 m; vekt kg 405/486; antall stk 3000/3600). *Utgangen av den såkalte "kjernen" utenfor gelato kan ikke betraktes som grunn til klage, men snarere som et typisk element av håndverksproduksjon. *Produktene lages alltid på bestilling for å sikre den beste kvaliteten. *Produktene er fri for glutenkilder. *Fruktproduktene kan ha begrenset tilgjengelighet på grunn av innhenting av fersk frukt.
Italia, San Gregorio Di Catania
... og Sanguinelli. Vi selger kun fersk frukt, når den er klar til å bli plukket, i sesongen fra september til april. Middelhavsklima, med solfylte varme dager og kalde netter, kombinert med vulkansk jord, gir våre sitrusfrukter en typisk sødme og smak som er veldig vanskelig å finne noe annet sted i verden. Vi eksporterer pakket frukt i tre kasser på 10 kg, eller løs frukt i tre kasser på 15 kg.
Populære land for denne søkefrasen