...DOBBEL PANTOGRAF HJULPLATTFORMER
Dobbel pantograf løfteplattformer med pedalpumpe, 4 hjul, 2 faste og 2 svingbare, holdbrems, kromhåndtak for skyving, håndspak for nedstigning med kontrollert hastighet, emaljemaling tørket i ovn.
Eksempelmodell: FP SPA 350 D
Kapacitet (Kg): 350
Maks. løftehøyde mm.: 1300
Min. høyde på bord mm.: 350
Bordstørrelse mm: 910 x 500
Totale dimensjoner (mm): 500 x 1100 x 970 h...
...Pinoli, tørket frukt, nøtter, hasselnøtter, fra innhøsting til separasjon, osv. - Design, gjennom organismer, selskaper, kvalifiserte fagfolk, av anlegg for behandling av tørket frukt, (også eventuell planlegging av irrigasjonsanlegg). Pistachio (siciliansk eller amerikansk), valnøtter, hasselnøtter, mandler, helt til rådgivning i valg av maskiner for produksjon av produkter fra tørket frukt, som...
...Vi tilbyr sertifiserte europeiske standardstokker til rimelige priser.
Produksjonen av designet er strengt kontrollert for å sikre at kvalitetsnivåene alltid er høye.
Alle våre stokker er varmebehandlet (ISPM15-kompatible) og fuktighetskontrollerte (tørket i ovn).
Vennligst ta kontakt med oss for mer informasjon og detaljer om produktene våre, så skal vi komme tilbake til deg med all nødvendig informasjon.
Som leder innen skogbransjen i mange år, tilbyr vi våre kunder fantastiske trebygninger fra takoverbygg til hytter. Vi har ved av KASTANJE OG EIK, tørr og godt tørket, til konkurransedyktige priser i Lariano, i provinsen Roma. Ved allerede kuttet for peis eller ovn, termisk peis og termisk ovn.
... oppbevaring og ved tilberedning.
Produkter: Frossen håndlaget pasta: ideell for eksport og oppbevaring. Den fryses umiddelbart etter produksjon, noe som bevarer alle kvalitetene til det nyproduserte produktet. Frosne seadas: fylt pasta med ost som kan tilberedes fritert eller i ovn, og kan krydres etter smak med honning eller sukker, eller nytes som en salt rett. Søtsaker fra den sarde tradisjonen: papassini, amaretti og tiliccas.