...Ekstra jomfruolje av høyeste kvalitet, oppnådd ved kaldpressing av grønne oliven som er plukket og umiddelbart knust: Coltofranto.
Lagring under nitrogen i rustfrie ståltanker, preget av lavsyreinnhold og høy polyfenolinnhold: denne oljen oppfyller kravet med en konsentrasjon over 250 mg/Kg av hydroksytyrosol, tyrosol, oleuropein og deres derivater.
Med en intens fruktig smak og balansert...
...Cultivar: nocellara etnea. En flerbruks-cultivar som er egnet for produksjon av ekstra jomfruolje med svært lavsyreinnhold, samt til behandling av bordoliven. "Vår olje er 100% italiensk". Produksjonsprosessen begynner med dyrking av oliventrær på våre egne eiendommer. Vår bedrift dyrker uten bruk av pesticider! Innhøstingen skjer for hånd, noe som sikrer høyere kvalitet på det endelige produktet og...
... begeistrer, har blitt utviklet gjennom mange års forskning og eksperimentering i samarbeid med eksperter på olivenolje, kokker og kulinariske kritikere, med det eneste målet å lage en utmerket olje som også kan begeistre de mest kresne og raffinerte ganer. Olje med svært lavsyreinnhold, kaldpresset og egnet for alle typer retter. Våre oliven høstes i første modning, og unngår dermed at fargen fra grønn...
... utenlandske produkter som Parmigiano Reggiano, Grana Padano, konserverte matvarer, ekstra jomfruolje med svært lavsyreinnhold, italiensk og spansk skinke (jamon iberico), bresaola, og frossen fisk (argentinske reker). Ved å markedsføre produkter som er reservert for nisjemarkeder, har vi bygget opp en viktig portefølje av spesialiserte distributører både i Italia og i utlandet, som gradvis gjør det mulig...