...Sauser og dressinger inneholder ingen tilsetningsstoffer, konserveringsmidler eller fargestoffer og er spesielt egnet for pasta og bruschetta. Naturligvis er alle råvarene som brukes produsert og dyrket i Toscana eller høstet fra ville planter.
Portefølje (8)
Italia, Partinico
...Behandlingsanlegg for terninger av frukt, yoghurt, frysetørket og tørket frukt, designmuligheter. Behandlingsanlegg for frukter og bær, aprikos, blåbær, granateple, nispera, forskjellige frukter.
Portefølje (7)
Italia, Trecastagni
Agripantel "Vi er en lokal aktør som har satset på de gastronomiske spesialitetene i området. Vi har laget 200 oppskrifter med råvarer, delvis hentet fra solidariske initiativer for å hjelpe vanskeligstilte i området. For øyeblikket er en del av produksjonen av tomatprodukter kortreist og kommer fra åkrene drevet av den sosiale kooperativen Rossa Sera." Slik forteller Pino La Rosa, salgsansvarlig ...
Portefølje (7)
Italia, S.spirito Di Bari
... d’Itria, nøye blandet med sukker og utsatt for en langsom koking.","4":"FIKENMARMELADE MED ROM OG SJOKOLADE\nLekkert fikenpuré laget av søte frukter plukket i de pugliesiske landskapene, nøye blandet med sukker, rom og sjokolade."}...
Portefølje (7)
Italia, Moio Della Civitella
Italia, Macerata
Vi dyrker og bearbeider gamle frukter som visciola, giuggiola og svart morbær for å lage unike produkter for hånd, akkurat som før, som vil få deg til å huske den ekte smaken av frukt. Visciola syltetøy, giuggiola syltetøy, svart morbær syltetøy, fikensyltetøy, chilisyltetøy, sapa, visciola vin, tradisjonell kokt vin, typiske produkter fra Marche som sapa.
Italia, Carlentini
... produserer syltetøy av sicilianske appelsiner med varianter av appelsiner og kanel, samt appelsiner og chili. Sitrus-syltetøy som mandarin, sitron og rosa grapefrukt. Blant konserverne har vi løk, fiken, kaktusfiken, jordbær, aubergine og vanilje, chili, pære og kanel, fersken og cherrytomater. Også konserver av druer og gresskar. Vi kan pakke gavekurver til deres kunder for arrangementer som kan gis bort eller vises i deres virksomheter. Det ekte sicilianske produktet med kortreist mat og smaken av det sicilianske landet.
Italia, Trecastagni
Vi er en familieeid bedrift som ligger i Trecastagni (CT) på Sicilia, ved foten av Etna. I generasjoner har vi viet oss til produksjon av konserver og spesialiteter, ved å bruke kun de beste lokale ingrediensene. Vi tror på ekte og høykvalitetsprodukter, laget med respekt for tradisjonen og miljøet. Vi velger nøye ut våre råvarer, alle fra lokal og bærekraftig landbruk. Våre produkter er håndlaget, uten konserveringsmidler eller kunstige tilsetningsstoffer, for å bevare deres autentiske smak og næringsverdier.
Portefølje (2)
Italia, Cavriago
... partnere som kun bruker sunne dyrkingsmetoder. Den tette og kremete teksturen av produktene våre skyldes utelukkende den høye prosentandelen frukt de inneholder. Vi bruker ikke pektin eller andre fortykningsmidler, vi bruker rett og slett mer frukt for å gjøre produktene våre så saftige. Mer enn 110 % frukt, det betyr at vi bruker minst 110 g frukt for å lage 100 g syltetøy. Ved siden av de søte...
Italia, Montecchia di Crosara
... på grunn av den høye andelen råvare (90%) og det begrensede tilskuddet av tilsatt sukker. Cesarin S.p.a. har vært aktiv i agro-matvaresektoren siden 1920 og har alltid hatt et spesielt fokus på innovasjon, resultatet av arbeidet til et kvalifisert team. Denne arbeidsmetoden har gjort det mulig for selskapet å møte et raskt utviklende og stadig mer krevende marked, bygge pålitelighetskrav som tilpasser seg de strengeste forskriftene i bransjen, og å konsolidere varige samarbeidsforhold med de viktigste industriene.
Godhet har enkle ingredienser... Selskapet Stringhetto har solide røtter: grunnlagt i Legnago (VR) i 1983, har frukt- og grønnsaksbedriften utviklet seg til å produsere håndlagde syltetøy, pålegg og sjokolade, og tilbyr ekte produkter av utmerket kvalitet, uten tilsetning av fargestoffer eller fortykningsmidler. Stabiliteten til dette selskapet ligger i å investere i kvaliteten og prestisjen til sine råvarer, og vokse med respekt for jorden og de gamle tradisjonene, som er essensielle krav for et produkt som skiller seg ut på markedet.
Produksjon og salg av konfekt...
Italia, Filottrano
Salg av ekstra jomfru olivenolje og matspesialiteter...
ARS NATURE - Syltetøy...
Italia, Rosarno
Kandiserte Frukter: fileter, kvarter, runder, skiver, terninger av mandariner, ulike størrelser. Sitron, klementiner, appelsinpure, sitron og sitron.
Italia, Altamura
...pasta laget av durumhvete Senatore Cappelli, håndverksøl, amari og rosoli laget av ville urter fra Murgia, syltetøy og ekstra fruktkonserver, honning, sylteagurk og oljer, ulike belgfrukter, tørket frukt og mandelmasse.
Italia, Paternò
Italia, Gottolengo
Egen produksjon...
Italia, Sperone
MUSTARD, KVITE, SAUSER ISPRODUKTER...
Italia, Pedrengo
Italia, Novaledo