...De mest intense aromaene og smakene fra Sør kombineres i en smakfull oppskrift som risbollen med pølse og sopp. Laget med ingredienser av høy kvalitet og servert med passende sauser, vil det bringe en tradisjonell, velsmakende rett med en fersk smak som om den nettopp er laget til bordene deres.
Portefølje (45)
Italia, Brusaporto
Håndverkspastafabrikk siden 1970. Pastificio Davena produserer fersk fylt pasta med førsteklasses ferske ingredienser, respekt for tradisjonen og moderne produksjonsprosesser. Pastificio Davena er valget for de som ønsker en pålitelig partner, en leverandør som kan sikre en grundig service og imøtekomme ulike og sammensatte behov. Pastificio Davena er den foretrukne partneren til de største ital...
Portefølje (10)
...Toscanatradisjonen på bordet. Pici aromatisert med champignon og svart trøffel. Ingredienser: durumhvete, champignon (Agaricus Bisporus), sommertrøffel (Tuber aestivum Vitt) 1%, aroma. Ideell i kombinasjon med fersk trøffel, med smør basert på svart trøffel King of Truffles og/eller med Perler av svart trøffel.
Portefølje (10)
Italia, Fisciano
...Vår ferske fylte pasta inneholder kjøtt, spekeskinke, ricotta og spinat, porcini-sopp, alt pakket inn i et tynt og lett lag laget av mel og egg fra frittgående høner.
Portefølje (3)
...Håndlagde Ferdigretter. Høy kvalitet sertifisert. Første og andre retter i porsjoner på 300 g og brett på 2,5 kg. Ulike referanser, fersk frossen pasta av førsteklasses kvalitet, både klassisk og fylt med kjøtt og fisk. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, osv.. Vi lager tilpassede pakker for flyselskaper, hoteller, cruiseskip, osv..
Italia, Mortara
...Ved fullført koking og fra varmen, rør Risotto med Porcini med klarnet smør, noen flak av Castelmagno og fersk hakket persille. Ingredienser: Riso Carnaroli Classico (88%), vegetabilsk buljongpulver (salt, stivelse og maltodextriner fra poteter, dehydrerte grønnsaker (gulrot, selleri, persille), solsikkeolje, naturlige aromaer, krydder), rismel, porcini sopp* (Boletus Edulis og tilhørende gruppe...
Portefølje (3)
Italia, Palagonia
...-dressing, sopp i olje, svarte oliven, grønne oliven, asparges, kapers, soltørket tomat, artisjokker. Granite og sicilianske iskrem: Granite i alle smaker, sitron, mandel, pistasj, morbær, sjokolade, appelsiner, granateple, fikener, hasselnøtt, jordbær osv.
Portefølje (55)
... fra byens rutine, eller bare for å beundre det vakre kuperte landskapet i Umbria som omgir Il Podere San Giuseppe og nyte en utmerket rett fra det umbriske kjøkkenet. Trøfler, sopp, spekemat, alle lokale og kortreiste produkter som Umbria er rik på, og som du kan finne ved å velge fra restaurantens meny. Hvis du elsker sjømat, må du vite at Il Podere San Giuseppe tilbyr en rik sjømatmeny bestående av forretter, hovedretter og fersk fisk av høy kvalitet. I tillegg har stedet et stort saltvannsbasseng som gjestene kan benytte seg av i sommersesongen.
Il Naif restaurant og pizzeria har alltid vært en av de beste i Ravenna og tilbyr sine kunder en oppmerksom og grundig service. Hos oss kan du finne: Menyer med stort utvalg av sjømatspesialiteter. Fersk fisk hver dag, blandet fritert fisk, blandet grillet fisk og rå fisk, skalldyr, porcini-sopp, trøfler, hjemmelaget pasta, grillet kjøtt, salater og grønnsaker av alle slag. Pizzas laget i vedfyrt ovn. Pizzas med Kamut, vi legger særlig vekt på fettfri matlaging og riktig balanse mellom proteiner og karbohydrater. Enkeltmeny for idrettsutøvere.
... risbehandling skjer i henhold til tradisjonen: risonen behandles gradvis med sliping, steinsliping og etterbehandling ved romtemperatur for å bevare de organoleptiske egenskapene til vår ris av høy kvalitet og gastronomisk stil. Produktene fra Crespiriso: Riso Carnaroli, riso Vialone nano, riso Baldo, riso Arborio, riso Roma, riso Aromatico, riso nero Venere, riso rosso Ermes, maismel, rismel, riskjeks, ferdige risottoer med Carnaroli og svart trøffel, med sopp, risnudler.
Italia, Atripalda
Salg av oljer siden 1946, fra produsent til forbruker. Gastronomiske spesialiteter i olivenolje og solsikkefrø, håndlaget og mange andre spesialiteter fra grillen. Utvalget av våre produkter inkluderer ville sopp: kantareller, egg-sopp, sjampinjong, trøfler, bær osv. (tørket, frosset, fersk, i olje og lignende). Kvaliteten og påliteligheten til våre produkter er bekreftet av kontrollprosedyrer i samsvar med gjeldende lover, i tillegg til vår mangeårige erfaring i bransjen.
Italia, Milano
I 1900 grunnla Nazareno Giacomini et lite selskap i Milano, spesialisert på bearbeiding av safran og tørkede kantareller. I dag, 115 år senere, har selskapet utvidet sin virksomhet ved å forbedre og utvide sine tekniske fasiliteter, og plassert seg blant de ledende selskapene i bransjen. I 2015 kjøper Giacomini S.r.l. 50% av BIMFOOD doo, et ledende selskap i Makedonia for bearbeiding av fersk, tørket og frossen frukt, grønnsaker og sopp.
Populære land for denne søkefrasen