• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • preserved fruits

Resultater for

Preserved fruits

ItaliaBologna og Emilia-RomagnaTilvirker/produsent
  1. HAPPYMAMA

    Italia

    Selskapet HAPPYMAMA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert frukt bransjen. Det opererer også i Fruktkonserver og syltetøy, ORGANIC fruit compotes, Fruktkonserver og syltetøy, og Preserves, jams and marmalades bransjene. Det har base i Cavriago, Italia.

  2. ORTOBABY SOCIETA'IN NOME COLLETTIVO DI BERTI EROS S.N.C.

    Italia

    Selskapet ORTOBABY SOCIETA'IN NOME COLLETTIVO DI BERTI EROS S.N.C., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ferdigretter og finere retter bransjen. Det opererer også i Konservert frukt, Fruktbaserte næringsmidler, Konservert frukt, og Fruktbaserte næringsmidler bransjene. Det har base i Ozzano Dell'emilia, Italia.

  3. MORELLO S.N.C. DI ERREYES SANCHEZ EDWIN EDISON & C.

    Italia

  4. TERRE DI ALFONSINE

    Italia

  5. PRO. MAR. S.N.C. DI CHIESA & COSTA

    Italia

    Selskapet PRO. MAR. S.N.C. DI CHIESA & COSTA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fruktkonserver og syltetøy bransjen. Det opererer også i stewed fruit, og fruit pulps bransjene. Det har base i Fiumalbo, Italia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
  1. ROSSI INGEGNERIA ALIMENTARE SRL

    Italia

    Verified by europages badge

    We're present in all the main tomato and fruit transformation areas worldwide. We provide complete lines for preparing tomato sauces and ketchup. We produce complete lines and machines for making fruit juices, plus process lines and systems for making fruit purées (especially apple, pear, peach and apricot). Production of machinery for making jams and preserves. Systems for the processing and transformation of tomatoes. Our new product line for transporting and processing leaf vegetables is particularly recommended for removing sand and coarse impurities. When making syrups (clarified or not) from dates, by-products (yeast, alcohol and vinegar) can also be obtained thanks to the special technology and transformation processes used. Ing. A. Rossi has all the know-how needed to handle the system engineering requirements of the dairy sector.