Italia, San Stino Di Livenza
...Lys rosa med livlige høydepunkter. Ville røde frukter, kirsebær. Livlige hint av fersken og aprikoser. En overraskende blomsteraktig touch av magnolia med jasminblomster. Syre og sukker er godt balansert; elegant og behagelig frisk. Område: Venezia Typologi: D.O.C.
Portefølje (43)
Italia, Conegliano
...{"Nose":"Bred eksotisk aroma beriket med subtile blomsternoter.","Taste":"Balansert mellom sødme og syre, det gir en umiddelbar og veldig behagelig vin.","Storage and serving":"Flasker bør oppbevares i et kjølig, tørt miljø, borte fra lys og varmekilder. Serveres ved en temperatur mellom 6-8°C. Et ganske stort tulipanformet glass anbefales.","Pairing":"En ekstremt allsidig vin som passer godt til ulike anledninger, fra den klassiske aperitiffen til hele måltidet.","Colour":"Strå-gul med svake grønnaktige refleksjoner"}...
Portefølje (4)
Italia, Nave
...Duft På nesen gir den en behagelig duftbukett, søt og lett, preget av subtile sitrusnoter av appelsin. Smak I smaken møter appelsinen kinin og krydder, for en slurk som aldri blir klissete, klassisk og forfriskende. Ingredienser Kullsyreholdig kildevann, sukker, syre, sitronsyre, naturlige aromaer inkludert naturlig kinin, saflorekstrakt, antocyanfargestoffer fra angosturabark. Ikke oppbevares i...
Portefølje (46)
Italia, Sesto Fiorentino
...for et silkemykt sluttresultat. RISTING Den langsomme og håndverksmessige ristingen tillater perfekt karamelisering av sukkeret som finnes i bønnene, noe som gir kaffen en søt og behagelig ettersmak. Etter risting skjer avkjølingen separat for hver enkelt opprinnelse. Denne metoden sikrer at kaffen beholder distinkte nyanser av aromaer og smaker, som deretter balanseres for å oppnå perfekt harmoni i koppen. AROMATISK PROFIL Silkemyk espresso kaffe med en rekke ettersmaker som appelsinblomst, ristet peanøtt og papaya.
Portefølje (9)
Italia, San Pietro Di Feletto
...En musserende vin med fin og vedvarende perlage, der blomster- og fruktnoter skiller seg ut, akkompagnert av en behagelig syre. Den restsukkerinnholdet på 6 g/lt fremhever friskheten og mineraliteten i denne Prosecco Superiore, alltid laget av rene glera-druer utvalgt fra våre yngste vinmarker i San Pietro di Feletto.
Portefølje (2)
Populære land for denne søkefrasen