Italia, Misano Adriatico
...Caseificio Maremma produserer den deilige Pecorino Senese, en hel form på 1,3 kg av pecorino-ost laget med melk fra sauer i Toscana-regionen. Takket være modningen tilbyr denne osten en unik og autentisk smak, perfekt å nyte alene eller sammen med spekemat og vin.
Portefølje (200)
Italia, Siano
...HAR DU NOENSINNE TANKER OM Å LAGE OST HJEMME? MOZZARELLA ELLER RICOTTA? Med settet for hjemmelaget ost er det mulig, et komplett sett, enkelt men med profesjonelle verktøy for å lage gode oster hjemme. Sett (22 X 17 X 12,5 cm), i en munter pappeske, består av: - 100 ml av HØYKVALITETS Vegetabilsk Koaguleringsmiddel (koagulerer opptil 200 liter melk) - 1 Målebeger med merker på ml 2,5-3-5-10-15...
...Burrata, en ost med filert pasta, produseres i Puglia, spesielt i byen Andria. Denne posen med håndlaget filert pasta som inneholder et hjerte av Stracciatella, er i dag en av de beste spesialitetene fra Puglia. Ingredienser: Melk, fløte, salt, trøffel (3%) – eller gorgonzola, løpe, uten konserveringsmidler. Typer og Formater HOLDBARHET: 15 DAGER Kode: BURRATP.
Portefølje (10)
...Ingredienser: basilikum 20%, solsikkeolje, poteter, ost (melk, salt, løpe, lysozym eggprotein), pinjekjerner, sommertrøffel (Tuber Aestivum Vitt. - opprinnelse Italia) 3%, aroma. Ideell i kombinasjon med pastaretter, på kjøtt, grønnsaker og bruschetta.
Portefølje (10)
Italia, Firenze
...Ingredienser: basilikum 20%, solsikkeolje, poteter, ost (melk, salt, løpe, lysozym eggprotein), pinjekjerner, sommertrøffel (Tuber Aestivum Vitt. - opprinnelse Italia) 3%, aroma. Ideell i kombinasjon med pastaretter, på kjøtt, grønnsaker og bruschetta.
Portefølje (9)
Populære land for denne søkefrasen