Italia, Muggia-Trieste
Lo Spugnificio Rosenfeld, grunnlagt i Trieste i 1896, er det eldste eksisterende og fortsatt operative svampfabrikken i Europa. Selskapet fra Trieste har sentraleuropeiske røtter, med over et århundre med aktivitet gjennom fire generasjoner av familien Rosenfeld. Denne gamle svampfabrikken, som bygger på tradisjon og profesjonalitet, har en dyp kunnskap om fiskeområdene for svamper og en erfaring...
En produktlinje basert på olivenolje, født fra erfaringene til Letizia, etterkommer av en familie som i generasjoner har produsert aromatiserte olivenoljer, et selskap som siden 1896 har vært verdensledende innen olivenolje. Med dyp kjennskap til de ekstraordinære egenskapene til dette stoffet, har Letizia, etter å ha opplevd en allergi, besluttet å dele sin omfattende erfaring og utvikle en produktlinje, dermatologisk testet, som kombinerer egenskapene til olivenolje med verdifulle naturlige ekstrakter som for eksempel appelsin, sitron, eukalyptus, aloe, malva, hirse, valnøttskall og hyaluronsyre.
Italia, Ventimiglia
Kontorer og lager: Vinmonopol og dagligvarebutikker: Essegi: Flasken:...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play