Nederland, Hoogerheide
...Bevart i topp friskhet, gir våre hermetiske hjerteskjell et praktisk og langvarig sjømatalternativ. Tilgjengelig i forskjellige størrelser for å passe dine behov. Klar til å spise, allsidig ingrediens for ulike retter. Engros for bedrifter: supermarkeder, hoteller, restauranter og kafeer.
Portefølje (15)
Italia, Novoli
...Våre snegler av arten Helix Eobania Vermiculata (morguette) er hvite, kantede og motstandsdyktige; de høstes i sitt naturlige habitat og velges og sertifiseres på helsemessig nivå for å sikre kvalitet og ferskhet. Vi oppbevarer dem ved kontrollerte temperaturer for å bevare holdbarheten. PRODUKTEGENSKAPER OG SALGSBETINGELSER 100% naturlige snegler, tørre, rene og renset, klare til å spise Tilgjengelig hele året. Pakket i nettsekker på 1 og 5 kg Palleforsendelser og transport ved kjølte temperaturer i Italia og Europa Minimum bestilling på 800 kg...
Portefølje (71)
Spania, La Coruña
...Hélix Santa Ana er et selskap som ligger i Galicia, og selger emballasje for snegler. Snegler som er kokt og utvalgt, konserveres i salt gjennom en tradisjonell prosess (utvalg, vask, emballering), noe som gir et kvalitetsprodukt uten tilsetning av konserveringsmidler, og har en holdbarhet på to år.
Portefølje (5)
Polen, Warszawa
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
Madame, Monsieur, Jeg representerer merket "Trouveurs de Saveurs" som spesialiserer seg på kommersiell utvikling av uavhengige produsenter. I denne sammenhengen jobber jeg spesielt med: - gårder som spesialiserer seg på oppdrett og salg av spiselige snegler Helix Aspersa (Maxima, Muller, Pomatia avhengig av tilgjengelighet) i kraftbuljong, på boks eller frosne, samt deres bearbeidede produkter ...
Portefølje (10)
Spania, Sevilla
"Sea Delight" gjennom sitt merke "Manuel Claros" velger kun de beste råvarene for alle sine produkter. Vi er produsenter, håndverksfabrikanter av kvalitet: - Fileter av ansjos i olivenolje - Friske ansjos i eddik - Ansjos med oliven og banderillas - Sardiner i olivenolje sild (naturlig, med paprika og i ruller med sylteagurk) - Gourmetutvalg (ansjos, ansjos...) Kvaliteten på alle våre prod...
Portefølje (3)
Spania, La Coruña
Hélix Santa Ana er et spansk selskap som spesialiserer seg på salg av forskjellige typer snegler; aspersa máxima (gros gris) og aspersa müller (petit gris). Vi jobber med levende snegler, selger kokt og fryst sneglekjøtt, kokte snegler konserverte i saltlake, sneglebabyer och reproduksjonssnegler. Vi importerer og eksporterer innen EU. Vi har handelsavtaler med forskjellige produsenter (heliciku...
Portefølje (3)
Tyrkia, Kocaeli
Helix Aspersa Muller Eksport av snegler og sopp til hele Europa...
Portefølje (3)
Hellas, Larisa, Greece
...Vårt hovedkontor og kontor ligger i Larissa. Etter mange års vellykket virksomhet innen oppdrett, utvalg og bearbeiding av snegler, er vi i stand til å tilby en eksepsjonell kvalitet på snegler. Vi tilbyr følgende høykvalitetsprodukter: - Inaktivert snegle med en holdbarhet på 12 måneder - Dypfryste snegler / kokt dypfryst sneglekjøtt med en holdbarhet på 24 måneder, temperatur -18 C - Hermetiske...
Portefølje (1)
Import og eksport av levende og hermetiske snegler...
Belgia, Mouscron
L’Escargot Frais tilbyr et utvalg av produkter for horeca: hermetiske snegler, tomme sneglehus til lave priser. Ikke nøl med å kontakte oss for å motta et prøveeksemplar eller for annen informasjon. For å tilfredsstille deg og bevare snegler av høy kvalitet, er produksjonen og matlagingen håndverksmessig. Produktene distribueres i Belgia, Frankrike og en del av Nederland.
Frankrike, Jean Moulin
...sinkbarrer, aluminium, kobber, hummer, kraftpapir, toalettpapir, melkepulver/helse melkepulver, fersk taro/ferske kokosknoller, kakaobønner, fersk agurk, økologisk okra, snegler, kokosnøtt, ferske tomater/på hermetiske tomater, fersk maniok, blodmel, betelnøtter, ferske gulrøtter, rullpapir for røyking, bleier for babyer, fersk chilipepper, plastfat og rustfrie ståltønner, PVC, HDPE, PP, LDPE, LLDPE...
Frankrike, LA RIVIERE DRUGEON
Romanzini er den franske spesialisten på tilberedning av hermetiske snegler, skjell og fylte snegler... Snegler er en familietradisjon. Romanzini har vært tro mot gastropodene siden 1921: snegler i sin naturlige form, snegler i saus, ferdigretter med snegler, snegletartiner, persille-smør, muslinger, frosker, snegler i sin naturlige form, oppskrifter på hermetiske snegler, frosne snegler eller...
Spania, Ardales
Vi er et selskap som driver med oppdrett av økologiske snegler med egne fasiliteter som etterligner de naturlige egenskapene til sneglens bioklima. Fôringen kompletteres med balansert fôr basert på hvete, bygg og mais for å gi sneglene et bedre næringsinnhold, noe som gjør kjøttet eksklusivt og saftig for konsum. Vi markedsfører og distribuerer ferske og hermetiske snegler av høy kvalitet.
Danmark, Kobenhavn
...grouper osv.), oppdrettsfisk (rød/svart tilapia, barramundi osv.), blekksprut (blekksprut, tiarmet blekksprut), bløtdyr (muslinger, krabbe), verdiskapende skalldyr (sushi, nobashi, torpedo osv.), hermetiske skalldyr, annet (frosker, surimi osv.). Griseføtter, fersk svinekam uten ben, frosne grisehaler, svinemørbrad, svinerevelsben, halv gris, omasum storfekjøtt.
Spania, Vilanova De Arousa
Historien om Paco Lafuente går tilbake til 1904 da Francisco Lafuente Torrón startet en fiskeherdingsfabrikk i O Castro, Vilanova de Arousa (Pontevedra), en konserveringsmetode fra den tiden. I 1926 begynte sønnene til Francisco Lafuente Torrón, Francisco og Manuel Lafuente González, å delta i driften av virksomheten. De unge lederne begynte sine første hermetiske produksjoner i 1942. Dette var...
Spania, Cangas-Pontevedra
Conservas Lago Paganini spesialiserer seg på produksjon og distribusjon av hermetiske sjømatprodukter. Våre spesialiteter inkluderer blå fisk (sardiner, sardiner, makrell, jurelillo, nål og muslinger).
Populære land for denne søkefrasen