Gjenoppdag tradisjonen med vår premium saltede torsk, perfekt for ikoniske oppskrifter som bacalhau. Dens faste og smakfulle kjøtt er en sann fryd for...
De ristede og saltede cashewnøttene er den perfekte raske snacken og de ideelle følgesvennene for sosiale sammenkomster. Ristingsprosessen gjør nøtten...
Fredag, kl. 20.00, arbeidstid er over: Du ligger på sofaen din, og alt du lengter etter nå, er en god film, en kald drikke og noe å knaske på? Det kan...
Saltet torsk tilberedt på plancha med skinnsiden ned eller Chiquetaille de morue: en typisk rett fra Antillene som hovedrett, servert med potetsalat, ...
Lyst på en snack med nesten 33 g protein per 100 g? Da bør du absolutt skrive vår bønne-erter-miks på snacklisten din. Blandingen er perfekt for kosel...
Er du en matprofesjonell (grossist, semi-grossist, distributør, innkjøpssentral i Frankrike)?
Leter du etter saltede, ristede bønner i 350g poser?
B...
Rør på 300g og 60g med Karamell Smør Saltet med havsalt fra Guérande.
Og hva er inni?
Karamell med smør og havsalt fra Guérande (glukose-fruktosesiru...
Er du interessert i CROC'ELLA saltede, ristede cashewnøtter i 350g glass?
Og er du engrosforhandler, semi-engrosforhandler, restaurantdriver, distrib...
De som elsker ansjos vet at ansjosfileter i olivenolje gir en uendelig glede og passer perfekt i mange oppskrifter der de tilfører sin kraftige smak a...
For produksjon av fleksible emballasjer til innpakning av kjøtt, pølser og ost er barrierer egenskaper avgjørende for å sikre langvarig oppbevaring og...
Skivet spekemat i brett
Vekt av enkelt brett: 100 g
Produksjon: Kontinuerlig
Produkter: Kokt skinke, rå skinke, Milano salami, ungarsk salami, coppa, ...
Salumi og Ost fra Abruzzo
* Salami med Trøffel
* Søt Rund Aquilano Salami
* Søt Cigolana Salami
* Sterk Cigolana Salami
* Leverpostei Salami av type C...
Som ungoksekjøtt betegner vi kjøttet fra hannlige, ikke-kastrerte dyr som er slaktet i alderen 14 til 22 måneder.
Ungokser Forparti Deler
Tykk skulde...
Vårt halal-kjøtt blir behandlet med største omsorg og oppmerksomhet, i henhold til tradisjonelle metoder for å bevare de autentiske smakene som våre k...