Italia, Giuliano
I over førti år har Di Rosa vært et referansepunkt i konfektbransjen, og tilbyr et bredt utvalg av produkter som forener italiensk håndverk med lidenskap for kvalitet. Med mer enn 200 artikler klare for verdens eksport, er Di Rosa ikke bare et merke, men en garanti for fortreffelighet og autentisitet. Vårt selskap distribuerer ikke bare produkter av høy kvalitet, men er også spesialisert på å lage...
Portefølje (129)
...Vegansk fruktsjokolade uten gelatin, med deilig kirsebærsmak, formet som sensuelle lepper i blandede farger rosa og svart. Nå også pakket i komposterbare, glinsende eller matte, transparente alternativt hvite reklameposer. Produkt ID:110101228 Enhet:Stykke Min. bestillingsmengde:5100 stykker Format:ca. 100 x 75 mm Vekt:ca. 15 g Holdbarhet:ca. 6 måneder ved riktig lagring VE / Kartong:300...
Portefølje (162)
Frankrike, Épaignes
Siden 1960 har vårt team av sjokoladeprodusenter laget tusenvis av sjokolader hvert år, alltid med respekt for den håndverksmessige tradisjonen, med tålmodighet og respekt. La Royale Normande forplikter seg til eksellens ved å lage sin egen praliné, noe som garanterer unike og dype smaker for oss og for deg. Fordelen med denne tilnærmingen er at vi kan overvåke oppskriften på praliné og kvaliteten...
Portefølje (184)
Frankrike, Arles
...Maison Lesage Pâte de fruits de Provence dekket med praliné gianduja laget av mandler fra Provence og fruktsjokolade. Oppbevaring på et tørt sted mellom 16 og 20 °C. Ingredienser sukker, kakaosmør, mandler fra Provence, kakaopasta, skummet melkepulver, dehydrert glukosesirup, stabilisator sorbitol i pulverform, aprikos, kirsebær, fiken, jordbær, vann, jordbær, kirsebær, fiken, aprikos, geleringsmiddel pektin, overflatebehandlingsmiddel arabisk gummi, sitronsyre, soyalesitin...
Portefølje (142)