Spania, Malaga
Frankrike, Grigny
FRANSK PRODUSENT AV ASIATISKE RETTER : For å la flest mulig nyte sine smakfulle produkter, grunnla Mr WANG selskapet PÏNJA i 2018. Mr WANG, en elsker av asiatisk mat, har brukt sin ekspertise, sin kjærlighet til smak og aromaer fra sitt hjemland for å skape produkter verdige de beste restaurantene, i respekt for tradisjonen. PÏNJA har bygget en produksjonsenhet på over 1000m² i GRIGNY (91). Vår...
Portefølje (10)
Tyskland, Dissen
... bruken. Fordeler i et nøtteskall: Kjøttlignende tekstur etter dine spesifikasjoner Svært allsidig med utmerkede sensoriske egenskaper Kan helles og dermed enkelt doseres Fleksibel i bruk, som en alt-i-ett-løsning eller enkeltløsning (modulært system) Kan kombineres med toppkrydder og FoxMaro® (marinader) Fryse- og tinesikker (egnet for MAP* og frosne matvarer) Enkel å bruke (tilsett vann og olje) MAP = Modifisert Atmosfærepakking Tørre veganske forbindelser Enkel å bruke, allsidige applikasjoner, just-in-time produksjon Enten i tortellini og ravioli, i eller på antipasti (f.eks. chili, squash, aubergine)...
Hellas, Katerini
Selskapet Pasta Metaxa har vært aktivt siden 2006 innen produksjon og distribusjon av fersk-frosne pasta. I våre nye lokaler kombinerer vi italiensk tradisjon med greske P.D.O. produkter som feta, olivenolje, og honning fra Olympus, og skaper unike fersk-frosne pastaretter (Tagliolini, Ravioli, Tortelloni) som fremhever gresk gastronomi. Forbrukeren har nå muligheten til å nyte en sunn (med...
... løsninger og delikatesser for profesjonelle. Huset MASSE handler først og fremst om lidenskapen for gode produkter som røkt laks, kaviar, kjøtt (spesielt smågris, benfritt smågrisribbe, benfritt smågrislår, smågris med ben i skulderen, baklår av smågris med ben, samt innmat som kalv nyre og kalv hjerte, storfe / lam, og et tilbud av stykningsdeler og mer detaljerte betegnelser i regionen, fjærfe og vilt, spekemat, sopp og ravioli, skalldyr, sjømat og snegler, oljer og eddiker samt delikatesser.
Italia, Cesano Boscone
Zini har siden 1956 produsert fersk pasta og frosne sauser med avansert IQF-teknologi. Utvalget av fersk pasta inkluderer oppskrifter på fylt pasta, eggpasta, pastaretter til baking, polenta og gnocchi, som er selskapets stolthet, med en årlig produksjon på over 6 millioner kilo. Zini har også en serie frosne sauser tilgjengelig i de viktigste oppskriftene fra den italienske tradisjonen.
Produksjon av frosne fylte pasta Ravioli - Sebadas - Gnocchi...
Populære land for denne søkefrasen