• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • tinned meats

Resultater for

Tinned meats

FrankrikeToulouse og Midi-PyrénéesTilvirker/produsent
  1. SAS LE REVELOIS

    Frankrike

    Selskapet SAS LE REVELOIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt, Konservert kjøtt, Preserves, og Whole block duck foie gras bransjene. Det har base i Revel, Frankrike.

  2. ETABLISSEMENTS CANCE

    Frankrike

    Selskapet ETABLISSEMENTS CANCE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt, Konservert kjøttpålegg, Konservert kjøtt, og Konservert kjøttpålegg bransjene. Det har base i Villeneuve, Frankrike.

  3. ROGER VIDAL SARL

    Frankrike

    Selskapet ROGER VIDAL SARL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i suppliers of pâtés, og suppliers of terrines bransjene. Det har base i Saint-Jean Du Bruel, Frankrike.

  4. MAISON GARCIA

    Frankrike

    Selskapet MAISON GARCIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøttpålegg, Konservert kjøttpålegg, og deli meats bransjene. Det har base i Villeneuve Les Bouloc, Frankrike.

  5. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.