• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • deli meats

Resultater for

Deli meats

FrankrikeToulouse og Midi-Pyrénées
  1. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Conserverie du Sud, with over a century of experience and unique know-how, has emerged as the leading maker of pork-based terrines and the only one with national and international reach. Conserverie du Sud has set up a local alliance and sources its quality-labelled pork from a regional supplier renowned for its Red Label meat. The keys to our success: its taste, well-balanced flavours and its appetizing texture! The products are made using the most traditional recipes applying know-how passed down through the generations. The firm is proud to offer natural products to its consumers. The Conserverie du Sud obtained IFS version 8 certification in 2021. IFS FOOD is an international repository for assessing product and processing compliance with food safety and quality standards. Conserverie du Sud has several ranges: -Label Rouge: from free-range pigs, whose meat is fresh, succulent, exceptional and flavoursome. - ABio testifies to a farming production method that respects natural systems and cycles. -VPF the pigs are born, raised, slaughtered and processed in France. -IGP Porc du Sud-Ouest certifies that the pigs are born, raised, slaughtered and processed in the South-West of France.

  2. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  3. MAISON GARCIA

    Frankrike

    Selskapet MAISON GARCIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøttpålegg, Konservert kjøttpålegg, og deli meats bransjene. Det har base i Villeneuve Les Bouloc, Frankrike.

  4. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

    Frankrike

    Selskapet STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Posteier, deli meats, preserved foodstuffs, og Posteier bransjene. Det har base i Castres, Frankrike.

  5. CHARCUTERIE COMMENGES

    Frankrike

    Selskapet CHARCUTERIE COMMENGES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i deli meats, dressed pork products, og regional salamis bransjene. Det har base i Pamiers, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
  1. SAS SAMARAN

    Frankrike

    Selskapet SAS SAMARAN, er en Forhandler, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Ferdigretter og finere retter, Ferdigretter og finere retter, Whole block duck foie gras, deli meats, og AOC label wines bransjene. Det har base i Toulouse, Frankrike.

  2. CHARCUTERIE ADER

    Frankrike

    Selskapet CHARCUTERIE ADER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i deli meats, dressed pork products, og items for caterers bransjene. Det har base i Trie Sur Baise, Frankrike.

  3. MAISON MILHAU

    Frankrike

    Selskapet MAISON MILHAU, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Posteier, deli meats, Posteier, og food ingredients for salted meats bransjene. Det har base i Lacaune, Frankrike.

  4. ANDRE CAZAUX CHARCUTIER

    Frankrike

    Selskapet ANDRE CAZAUX CHARCUTIER, er en Distributør, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i deli meats, beef cold cuts, dressed pork products, og wholesale of dressed pork products bransjene. Det har base i Saint-Lizier, Frankrike.

  5. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Frankrike

    Selskapet ETABLISSEMENTS G. BORIES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i deli meats, ham, og sausages bransjene. Det har base i Plaisance, Frankrike.