• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • tinned meats

Resultater for

Tinned meats - Frankrike

Frankrike
  1. SAS LE REVELOIS

    Frankrike

    Selskapet SAS LE REVELOIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt, Konservert kjøtt, Preserves, og Whole block duck foie gras bransjene. Det har base i Revel, Frankrike.

  2. BERJAC VIANDES

    Frankrike

    Selskapet BERJAC VIANDES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Konservert kjøtt, Konservert kjøttpålegg, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Konservert kjøtt, og Konservert kjøttpålegg bransjene. Det har base i Nantes, Frankrike.

  3. DAVIN CONSERVERIE

    Frankrike

    Selskapet DAVIN CONSERVERIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt bransjen. Det opererer også i sauces bransjene. Det har base i Carpentras, Frankrike.

  4. ETABLISSEMENTS CANCE

    Frankrike

    Selskapet ETABLISSEMENTS CANCE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt, Konservert kjøttpålegg, Konservert kjøtt, og Konservert kjøttpålegg bransjene. Det har base i Villeneuve, Frankrike.

  5. BIOPORC LA NATURE LA SAVEUR SARL

    Frankrike

    Selskapet BIOPORC LA NATURE LA SAVEUR SARL, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt, og Konservert kjøtt bransjene. Det har base i La Châtaigneraie, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
  1. DADYPAC

    Frankrike

    Selskapet DADYPAC, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt, og Konservert kjøtt bransjene. Det har base i Quimper, Frankrike.

  2. MAISON LEMBERT

    Frankrike

    Selskapet MAISON LEMBERT, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt, og Konservert kjøtt bransjene. Det har base i Beynac Et Cazenac, Frankrike.

  3. STE BIGNON VIANDES SARL

    Frankrike

  4. SAINT GERY

    Frankrike

  5. STE MAXIME TIMMERMAN ET CIE

    Frankrike

  1. CONSERVERIE SAINT CHRISTOPHE

    Frankrike

  2. MAISON VOISINE

    Frankrike

    Selskapet MAISON VOISINE, er en Multi-Category, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Konservert kjøttpålegg, Traditional cheese, Konservert kjøttpålegg, raw ham, og fresh butchered products bransjene. Det har base i Auros, Frankrike.

  1. ROGER VIDAL SARL

    Frankrike

    Selskapet ROGER VIDAL SARL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i suppliers of pâtés, og suppliers of terrines bransjene. Det har base i Saint-Jean Du Bruel, Frankrike.

  2. MAISON GARCIA

    Frankrike

    Selskapet MAISON GARCIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøttpålegg, Konservert kjøttpålegg, og deli meats bransjene. Det har base i Villeneuve Les Bouloc, Frankrike.

  3. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

    Frankrike

    Selskapet MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøttpålegg, Skinke, Konservert kjøttpålegg, Skinke, duck meat, og Whole block duck foie gras bransjene. Det har base i Saint-Jean-Le-Vieux, Frankrike.

  4. LESVERRINESDEMAX

    Frankrike

    Selskapet LESVERRINESDEMAX, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Foie gras bransjen. Det opererer også i Konservert kjøttpålegg, Champagne, Hermetikk, Konservert kjøttpålegg, Champagne, suppliers of terrines, og Hermetikk bransjene. Det har base i Reims, Frankrike.

  5. BORVO TRAITEUR

    Frankrike

    Selskapet BORVO TRAITEUR, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det opererer også i Ferdigretter og finere retter, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Konservert kjøttpålegg, Ferdigretter og finere retter, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, og Konservert kjøttpålegg bransjene. Det har base i Chemilly Sur Yonne, Frankrike.

  6. LE GRATIN LYONNAIS

    Frankrike

    Selskapet LE GRATIN LYONNAIS, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøttpålegg, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Konservert kjøttpålegg, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Lyon, Frankrike.

  7. DIS-FRAIS

    Frankrike

    Selskapet DIS-FRAIS, er en Forhandler, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøttpålegg, og Konservert kjøttpålegg bransjene. Det har base i St Hilaire Petitville, Frankrike.

  8. ROBERT ET FILS SARL

    Frankrike

  1. PASSION

    Frankrike

  2. ONNO

    Frankrike

  3. ETABLISSEMENTS G VIDAL SAS

    Frankrike

  4. SOMEXPORT

    Frankrike

    Verified by europages badge

    SOMEXPORT has founded in 1994. We supply central buying platforms, suppliers, but especially in Africa, the Caribbean, the Indian and Pacific oceans, and the Middle East. We are an import-export company that deals in dry, frozen and fresh goods, and we work with over 300 suppliers in France and Europe. We specialise in the following food types: - dairy products (cheese, yoghurt, milk, cream, etc.), - dried and cured meats, - cakes and baked goods, - Halal products, - groceries, - seafood, - frozen goods. We can supply you with a wide range of food products.SOMEXPORT is your export partner. We can help you to discover the best products from every region of the world, products that meet your needs and your customers' demands. For over 20 years we have scoured the world looking for regional products, local specialities and traditional recipes. We can also source the specific ingredients or products that our customers request. Our approach is based on encounters with producers, livestock breeders, chefs, retailers, consumers and countless other actors in the farming and agri-food sectors. Feel free to contact us for more details!

  5. CB VIANDES DISTRI

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Passion for excellence and commitment to quality were the founding tenets of CBViandes-Distri, a meat trading company renowned for its top quality products and exceptional customer service. We are in a class of our own thanks to our devotion to supplying a wide range of carefully selected meats to meet the diverse requirements of our customer base. At CBViandes-Distri, our mission is to supply you with superior quality products, while complying with strict food safety standards. Our commitment to quality drives us to choose meats that come exclusively from France and the European Union, available in fresh and frozen options. We strive to build long-lasting relations with our partners by offering customized solutions to suit their specific requirements. We have the meat you need to satisfy your most demanding customers, whether you are in the restaurant trade or are a retail butcher. We offer a vast range of meats, including: - Beef - Veal - Pork - Poultry - Ovine meat. When you choose CBViandes-Distri, you are opting for a trusted partner who is driven by quality and customer satisfaction. Join us and discover the difference that a meat supplier committed to excellence and quality can make.

  6. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  7. PROFIL EXPORT VIANDES

    Frankrike

    Verified by europages badge

    PROFIL EXPORT is a family company based in Isère, specialising in horse , horse products and processed horse meat. Horse raising, horse slaughtering, deboning, horse butchering, horse meat processing, vacuum packing, barquette, bulk, canned, distribution. Experts in the entire French horse industry. Our site is IFS CERTIFIED.